Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo me u Minhenu poslovno. Ovdje je snijeg metar, ne mozes zaustaviti ovo. Grtalice ne ciste nista! Tramvaji, autobusi ne rade. Nasi naselili Njemacku, privikli njemce na nas sistem.
Ode on sam do ponedjeljka.
i ja sam u Minhenu, pretjera ga da je metar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I zima otisla u Njemačku
A kod nas Africka klima kao i standard
Cemu tolika pompa oko München-a i Beca da odlucim otici iz vukoyebine zvana BiH ta 2 grada bih zaobisao u sirokom luku previse balkanaca jednostavno ne valja. Uvijek bih radije izabrao recimo Innsbruck ili Salzburg i okolina Frankfurt-a(niposto grad).
Kako se bosnjo raduje kad u nekom gradu sa milion i po ljudi malo zaguzva zbog metar snijega odjednom.Vidjecemo kako ce bit kod nas kad nam ovo dodje :)
zima zemo
K od grada. Tatalni haos
Cuj snijeg u Decembru , e svasta, tacno sa sam juce umro ne bi danas ovo citao kako je nevjerovatno da snijeg pada u decembru
Od sinoć je napadalo 25 centi najmanje.
Eto ga nama za 2 dana
Stiže onda i kod nas
Sad ce mi kvotu racunati na Bayern 1 a bila 1.15, j..b..s takvu srecu i snijeg.
ooo minkene gradeee
iznenadio ih snijeg u decembru
Ma ljepota, da hoce cijeli iduci vikend potrajati i da sve blokiraju.Topli dom kokice, filmovi, porodica, milina..
Tako je.
U nekoliko navrata u Njemackoj otkrio sam da im je zimska sluzba gora od nase. Kolaps na 10cm snijega staje sve
Stari moj šta reče? Sve će ovo biti očišćeno do 12h. Odgođeno je jer navijači ne mogu stići na vrijeme, letovi iz Berlina odgođeni do 12h. Saobraćaj u gradu funkcioniše ali logično sporije nego inače. Znaš li koliko auta ima u Minhenu koliko u Kaknju?