Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijac sam Zeljeznicara, ali ovakve ljude, i ljude koji nemaju kompleksa cijenim i postujem. Smajo care, tako se voli svoj klub a ne sakama i nogama, palicama i kojekakvim drugim predmetima koje nemaju veze sa navijanjem...Pozdrav!
kad vidim Smaju ja sam nikakav navijac
Poznajem ja isto ovako jednog navijaca selje al znate odakle je iz Kalesije.ziva istina\'++
Jos nije skontao da je zemlja okrugla :D ?
Nele,Djuro,Tifa;Čola,Elvis J Kurtović;Zenit itd. navijaju za želju prava gradska raja a pitari lafo nedaju željovcima da dodju na carsiju sa šalovima a ti isti pitarcici su seljaci sa stupa koji dolaze gore kompleks je čudo prema plavoj boji. bjazi
Avlija sva je u bordo boji. P.S: Dobar fol za satelitsku. Svaka čast.
Navijac sam FK Zelje ali ovo liku skidam kapu ...SVAKA MU CAST.. Samo me jedo interesuje sta je UPRAVA FKS uradila za ovog covjeka ???? Dali je dobio godisnju ulaznicu za kosevo ikad u u zivotu?? Koliko ljubavi njemu uprava FKS njemu vraca ????
Liga
ne kontam ovu sliku iz wc-a nikako....
Stalno košpe govore kako nigdje nemamo navijača u BIH osim u Sarajevu.Pokažite nam slike boljega od Smaje , hajde ptaraši da vidimo
VRATITE NAM LJILJANE NA GRB!!!
evo stize kljukusa.
smajo je zesca seljacina, koja reklamise kucu i satelitsku antenu.
bliza mu je banja luka, nek navija za borac.
pushim po kucama, cijena 5 km.
sa sve balavce i doslje, koji bi na silu da su gradjani. pogledajte slike, raspitajte se o broju hordi i manijaka do 92 god. i sad, shvatit cete da je hordi skoro isti broj, mozda malo veci, manijaci su 5 puta brojniji nego 92. istina je da je natalitet u siptara velik, mozda je to odgovor. svaki normalan klub se ponosi cinjenicom da ima navijace sirom drzave i sire.
\"Mislim da je Tuzla najneugodnija. Otkriću vam nešto! Na onoj ponovljenoj utakmici Sloboda - Sarajevo sam po prvi put u životu ranije otišao sa utakmice. Bilo je ružno slušati razna dobacivanja i vrijeđanja. Rekao sam da više ne idem u Tuzlu, mada bih za Sarajevo otišao na kraj svijeta...\" ISTINA BRATE, BILO I OSTALO!