Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znaju oni šta je "bosanski inat", a nadamo se da će prekasno saznati i ostali oponenti.. P.S. Kaže:"Bosanski inat je ponos, prkos ili inat je osobina, koju smo naslijedili od naših starih i slavnih predaka Bošnjana." To je ono, kada kažemo "Ma nećeš ti meni..".
@GAU8 Samo lagano, smiri doživljaj, popis stanovništva još nije počeo..
idi troll-aj na neke druge članke...eno pun q-rac politike na klixu odyebi odavde
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Što nas ima mašallah :)
@Jorb Mades Da nas bude još više, Inšallah..
@dooba Zašto,zar ti vidiš razliku između nas i Turaka,ne sjećaš se da su na ovom području živjeli Turci?? Uh,taj popis...ima da nas ima 5 miliona aBd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A jebli majku ovi ljubomorni (necu da ih nazivama po nacionalnosti) kad nebi na usta onda bi na guzicu.
Svaka cast ZMAJEVIMA ,nasim navijacima a i slovackoj na fer i korektnom doceku i igri.
Svaka čast ZMAJEVIMA ,našim navijačima a i slovačkoj reprezentaciji na fer i korektnom dočeku .
skrtel pravi gospodin :)
ispod clanka u kome VAS ,neko hvali, vi opet dokazujete koji ste vi Kurci,a ne Turci , ni Bosnjaci, Hrvati, Srbi, Kinezi, Grci, Spanci ili sta vec.... A sto se mene tice, htjeli mi ili ne svi smo mi Bosanci i Hercegovci, ili ti ga ''ostali'' ;)
Žilino Polje !
@progon Ti mene posmatraš kroz "Bošnjačko pitanje", vjerovatno zbog moje nesebične upornosti i prisutnosti na politički orijentisanim temama, gdje se pominje majorizacija bošnjačkog korpusa u svim sferama. Međutim, na konkretnom članku riječ je o "Bosanskom inatu", kojeg sam već elaborirao. Drago mi je da je veliki odziv bosanskih Srba i Hrvata na ime bodrenja reprezentacije, ali također molim lijepo sve one, koji ne doživljavaju "Bosanski inat" na način kako bi trebali, da se uopšte ne obaziru na moje izlaganje, i neka se okrenu nekom drugom inatu, ukoliko ga imaju..
slovaci više guze pa nemaju potrebu praznit frustracije na stadionu.
INAT U NAMA, SILAN BOSANSKI...
tekbir ...................orilo se Žilinom još jednom smo dokazali svoje pravo lice Bravo momci.
Sve domace utakmice od sad igramo u Zilini. :)
849mirza.omerasevicringispil@ u pravu si , nek se momci slobodno mole kojem god bogu hoce i kad god to hoce samo nek pobjedjuju , to je stvar slobodne volje i nikom ne treba da smeta . politika koja se vodi u bosni je takva da sve sukobljava ili suprotstavlja nazalost i neizmjernu stetu po stanovnike . to se moralo odraziti i na sport, sto je opet posebna steta . sto se mene tice za mene je isto kao da su rekli "smrt fasizmu sloboda narodu" kad su ulazili na teren
još ne mogu doci sebi nakon pobjede nasih Zmajeva protiv Slovaka. Bas je lijepo biti Bosanac.
Dobro jutro radni narode.
Nisam dijasporac, bio sam čitav rat u BiH, ali svaka čast svima koji su bili na stadionu. Nije bitno jesu li došli iz daleka ili malo bliže. Bitno je da nisu zaboravili odakle su i kome pripadaju Za naše momke iz reprezentacije sve najljepše. Dati ce Bog da požive kao Gorštaci.
Bosnjak ostaje Bosnjak gdje god zivio!!Nije lako ni dijaspori,ovdje stranci,tamo stranci!!