Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takav nam je i kompletan fudbal,liga,reprezentacija....
Pa ispao je on seljacina taj isti Hadzibegic
Milion hektara poljoprivrednog zemljišta leži neobrađeno.Gdje su ti potencijalni seljaci oću reći seljačine.:D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I to je sastavni dio fudbala ali zna se da je nepisano pravilo da se nikada ne ulazi u raspravu sa navijacima. Naletio je ovdje ko bekan pa smo uz poraz poslali i ruznu sliku o nama generalno i to su cinjenice.
Al' ako cemo iskreno, Faruka smo omrzili i proglasili losim prije nego je preuzeo repku
Kap prvo trener nema sta komunicirat Sa Tom neotesanom ruljom,kao drugo zasto se uopste ta huliganska rulja uzima u obzir ko su oni da bilo sto raspravljaju oni da su neki normalni uspjesni ljudi ne bi imali kad da se toliko bave tim kriminalom nego bi bili normalni navijaci kao i svi drugi zato se to mora zabranit
Profesionalizam nam nije nikad bila jaca strana, moze se jedino izgraditi kroz tradiciju proseionalnoh pristupa svom poslu a to znaci izmedju ostalog : nema razgovora sa navijacima , sve ce cuti nakon intervjua sa novinarima, novinari rade za navijace.
I jesu seljoberi na snimci
ovaj hadzibegic pojma nema...ovo je veliki promasaj a za euro mozemo mastati...pa za 2 god po novog selektora
Malo nas je al smo gov*a !! Ofiramo se i u svijetu smiju nam se ljudi.. ne znamo mi dostojanstveno primiti poraz odmah trazimo zrtvu da pljuljemo frustracije istresamo itd.. kazu platili da gledaju pa ne thera te niko ako volis repku kad dere redom i pobjedjuje ustanes i aplaudiraj i bodri i kad izgube .. 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Volim te BiH
Ozbiljniji je izbor predsjednika kucnog savjeta, nego kod nas selektora. Mi ocito necemo nikad imati mladjeg pametnog, skolovanog prije svega selektora. Je li moguce da ne postoji niko da nema viziju neku, taktiku, da igrace motivise. Nevjerovatno!
Nisu ništa bolji ni bauštelci tzv Fanaticosi. Nigdje veze. Odavno normalna raja ne idu na utakmice.
Seljo
Dobro su i rekli.
Čobani na tribinama
Covjek je dobio priliku ove kvalifikacije ako nista ne uradi za ovih 10 tekmi . Treba trazit novog selektora . to je to pokazi se na djelu.
Hadzibegic, Janos i ekipa najstarij8 stručni stožer na svijetu. Ne znaju ni na internet,nema skautinga, ne znaju nedostatke niti nasih igrača a kamoli protivnika. Treba ih već sada smijeniti.
U pravu su. I navijaci su postal dosadni. Koda niko drugi nepljeva Himnu a ovi ko mi spo te posebni na cjelom svjetu
Falio je samo još seoski komentator Velid Spaho.
To dovoljno govori kakav je psihički. Nije mu to trebalo