Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam licno na aparatima...cestitam slobodi...volim te zeljo...popio sam duplu terapiju za pritisak i tri xanaxa....e sad mi slobodno pucajte minuse i sprdajte se na moj racun
Nema te ko šta zajebavat paša, respekt što čestitaš na pobjedi protivničke ekipe. Trebalo bi nas malo više biti realnih i poštenih. Sretno Želji u nastavku.
Hahahahahahaha Kako smo igrali dobro te i to smirilo. Ja sam se prikljucio na dva aparata.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Rekoh prošle sedmice, samo neka bude dobra utakmica. Sloboda potvrdila da je favorit za osvajanje lige. Odlična utakmica, Želji respekt, al' ovo danas nije ni blizu onog sa Širokim Brijegom.
@tuzlak478 Još prošle sedmice neko mi je pisao u komentar kako bi moglo biti ili pretoplo ili ovako kišno vrijeme, i eto desi se fakat. Mogli su rahat igrati u nekom večernjem terminu pod reflektorima.
ŠUTI JOŠ PENAL DA JE BIO...
UPOREDI SLIKU 8 I 9 :D
serem te željo!!
PORNIĆ na Tušnju!!!
kjosevski tanak mada ni fejza nije nista bolji inace golmanska pozicija nam je najtanja slobodi sve cestitke za odlicnu utakmicu pobijedio je sport a sto se tice penala cist kao suza mada se i u europskim tekmama nekad desi da se nedosudi cist penal
HA,HA,HA SLOBODA JE NAJJAČA. BUCAJ UOBRAŽENE MAČIĆE!
https://www.youtube.com/watch?v=VzzGTH8TUSw
Ojjj po tekstu iznad kao da je citavu utakmicu bilo "na vagi" omjer snaga. Citavu utakmicu Sloboda je visila ispred željinog gola ,a željo nije možda 2 puta opucao ukupno.
Ja sebe zovem "Fukara" a tek sad vidjo da je Sloboda dobila utakmicu :)
Ubi nas Sloboda ko mraz paprike. I neka je. Pobjedio je bolji, i još ih zaje-basmo za penal čist ko suza. Idemo dalje. Valjda ćemo se sad malo spustiti. Pa i poraz je sastavni dio igre. Ha ya. Mosa Ljože.
Hladno iskreno UBILI SMO SELJU KAKO NA TRIBINI TAKO I NA TERENU ! SLOBODA DO GROBA !
Pa tada i jedino budete na tribini kada dodze Zeljeznicar i Sarajevo ahahahhaha
@TomSawyer Da vam nema seljaka . Bilo bi vas po 15 na domacoj tekmi ! SANDZACKI TALIBANI !
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ništa realno, nego čisto navijački...HU HA RASULI SMO VAS!
Ja ne znam zasto slobodu nazivaju sampionom kad u historiji kluba nisu titule osvojili, mozda neki bajramski turnir uzeli i tjt
Zato sto dere sampione,divove,gigante...vjerovatno zbog toga. Mi Slobodu volimo,nasu ljubav ne kupuju titule
Zato što oni jesu naši šampioni, sve dok se ovako trude. Bili su i protiv Želje, Drine i Širokog i prošle sezone. Mi ovdje cijenimo trud i zalaganje. Titula je poželjna, ali ako daju sve od sebe, a ne ide, nije do njih i oni ostaju šampioni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
au drugog gola izet hajrovic dva. ova sloboda redovno trpa zelju Kako i neće nikad ne treba zaboraviti kad je željo prodao tekmu da ispadne sloboda.sada je željo redovna mušterija haha
Ja licno za Sarajevo navijam al veca je sramota ona patnja sa nakom Krupom nego vas poraz od Slobode...al et.