Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kako su tzv. navijači ušli u skupštinu Sloboda je dva puta ispala u drugu ligu.
Ja navijam za jedan klub iz 3.lige, ali realno Liga 10 bi trebala ovako izgledat, Zeljo, Sarajevo, Velez, Zrinjski, Borac, Sloboda, Celik, Siroki, Sloga i Radnik Bijeljina. Ako sam sta pogrijesio, oprostite.
Leotar umjesto Sloge
Danijel Pranjic da je ostao mi bi bili na +20, uz duzno postovanje prema Nali i njegovoj ljubavi ka Slobodi, ali covjek nikakve taktike nema, igraju ko na terminu.
@Ftz19 Sve utakmice Slobode sam gledao i tvrdim da je ova ekipa iz Hadžića daleko najlošija ekipa i mi njima ne možemo da damo gol.Tuga je to,čak su oni na kraj utakmice istrčali jednu kontru i volio sam da su zabili.
sloboda do još kiksova ... balvanari samo naprijed
Mladost DK namjerno zeli ispasti u nizi rang kako bi se resetovali i krenuli od pocetka, to sam cuo od pouzdanih ljudi