Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno danas Celik! Gromadi BH fudbala je mjesto u najvisem rangu takmicenja!!!! liga bez Sarajeva, Zeljeznicara, Slobode, Borca i Celika je vic!!!!!!!!!
FK SLOBODA TUZLA
Zanimljivo je kad je liga ujednacena. Svako kolo moras da navijas i za neku drugu ekipu.
Zrinjski ili Zeljo prvaci,Siroki osvaja kup,Celik ostaje u ligi
volim da dudlam ćune kad Sloboda na Tusnju ugosti nekoga
Eh da vidimo hoce li i sad Siroki odmarati prvi tim protiv Celika ili igra najjaci sastav, ipak ne dolazi Metalleghe buahaha
eto ljudi ce sve uradit da Celik ostane u ligi!Stanite malo,tko ste vi?Za vase rezultate krivi ste Vi,vasa politika koja vas je srozala ,a pojedinci koji vam se lafo kunu u ćelik sutili i hapali,sad vama kriv Siroki i Metalleghe,Sirokom ostao kup da spasi sezonu i oni ce protiv jednog metalleghea ginut u nebitnoj utakmici da bi vama spasili g uzu,ma nemoj!Druga liga,bez oprosta!!!
@antemurale pa bas to ti covjek rece. Nek ne ginu ni danas u Zenici, jer ipak igraju revans polufinala protiv Zelje u srijedu.
ajmo ljoze, jos da sloboda dobije zrinjski, zanimljivo kolo
@mah Ma Zeljo rule. Ginu momci....