Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako sam bosanski musliman - gledao sam utakmicu slavije sinoc jer volim fudbal i BIH (a pored Slavija na stranici UEFA upravo to i pise - BIH) - i moram iskreno reci da su igrali KATASTROFALNO. Sta je ono, ocekivao sam puno vise? 95% pasova su bili ili iza igraca, prekratki, ili predugi...odavno nisam vidio vise losih pasova na jednoj utakmici - to je jedini razlog sto ste izgubili...za svaku loptu trebalo se vracati po nju, bacati na zemlju, ili skakati u zrak - a tako ne mozes organizovati NISTA u napadu. Pozdrav, i vise srece u Kosicama.
eto sad će do(do)dig i bazene da vam pravi u rs-u. čitam i srpske (znači iz srbije ) novine,nikako da prežale slavijin poraz
Ma neka smo Hrvate danas guzili u vatrepolu, bice bolje Slavija!!
@abuzenze mozda smo za tebe seljaci ali neka smo, i ti si za nas budala. Kad te sutra cetalji nabodu na kurrac samo nemoj pozzivat u pomoc, reci im da si ti bio za bratstvo i jedinstvo :))))))). Sto se tice Slavije, ne znam sta da kazem, dobro je i jedno i drugo, ako dobiju dobila je BIH, a ako izgube izgubili su kao Srbi. :))))
papcy, prestanite mijesati fudbal i politiku. Kukate kada postave fasisticke natpise \"noz, zica..\" a onda vi isto radite....fuj....
elvis j. kurtović je napisao pjesmu \"da bogda crk\'o rock n\' roll\" kad ga svatko svira. na njegovu sreću napisao ju je u vrijeme kad se nogomet još igrao pa nije imao potrebu da napiše pjesmu koja bi danas bila aktualna,a zvala bi se \"dabogda crk\'o nogomet\" kad ga svatko igra..
e neka su izgubili samo zato sto je slavija sve samo ne fudbalski klub.pozz za dodika vaseg miljenika
da li još vrijedi obećanje dodika o doniranju 500 000 maraka u za obnovu stadiona?
Dobro za Slaviju. Nego pobedismo Hrvatsku u polufinalu,vaterpolo.:).
Uh bravo kosice hehe .. Trebali ste opet krst postaviti možda bi uzeli hahahaha mamu vam j ebem mrtvu
klub zlocinackog naroda sMrda, zijanio.. elhamdullilah.
Sto su se razgroktala teroristicka krmad, nasadim im reisa cerica
abuzenze vala si pametmo rekao svaka cast.jesmo li zaboravili da je misimovic srbin i jedan je od najveci boraca u bosanskom dresu.ljudi nemozemo tako dalje ,a politicari klepaju lovu a vas mozda je 70 posto sto zivi na igzistenciji a oni ka carevi
@abuzenze rispekta jarane
Zao mi je sto su izgubili. Ipak su tim iz Sarajeva, podrzavam, i neka igraju na gradskom stadionu ako vec moraju! A vi, kojima je draze da komsiji crkne krava, prosetajte loma, nazad u Stocnui Snubo i Dzaksan. Nacionalizam je seljacki hobi, upraznjavajte ga tamo odakle ste dosli. Sarajevo je grad dobrodoslice za svakog ko je normalan , BUJRUM!