Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi bio odlican transfer. U Italiji bi naucio sta znaci disciplina, a to ga itekako moze unaprijediti kao defanzivnog veznjaka. Sretno Beša!
gdje god sretno.
predlažemo ga beneventu
Dabogda da ista bude od ovog Besica?! Nesto zbog povreda a mozda vise zbog pameti! A imao je tako dobre predispozicije!
Malo povrede, malo treneri i jedna potencijalno sjajna fudbalska karijera je dovedena u pitanje. Velika je stvar kad igrac radi pod neobjektivnim trenerima, koji uvijek mogu naci razlog da momka uzmu na zub. K'o i vi, kritici s Klix-a. Meni - bio i ostao igracina. I momcina.
@BH_Faraon...Holandjanin Koeman, npr., kad ga vidis, ostavlja utisak co'eka gospodina...A on je pokusao pravit' probleme i jednim Ibrahimovicu...pa'e Ibra vidio kol'ko'e sati: prest'o s njim pricat', ganj'o ga, htio ga Ibra shibat'...
dođi u sarajvo brate da karamo svinjski i željezničmar
Dolazi on redovno u Sarajevo, samo kara sponzoruše
idi sine...
Idi i udaraj se u dupe koliko srece imas, shodno ponasanju.
seljačina ko i babo mu.
hajd u zelju jaki smo ko nato aaaaaaaaa
U cemu je bio problem kod njega? Ponasanje ili igra?
@bagonja Pitaj onog dzukca Koemana, Besic je bio redovan i uvijek bio medju bolje ocjenjenim za vrijeme Martineza.
povreda
U cemu je bio problem kod njega? Ponasanje ili igra?
@sobber12 znaci ne igra? Steta...