Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se zna da je Bosna nekad bila katolička zemlja, kako to pokatoličeni kad su več bili katolici.
@VinkoMaris Pa ako je Bosna bila katolicka zemlja, zasto je onda papina inkvizicija u krvi pokatolicaval Bosnjane, i to pred sam pad Bosne pod Tursku vlast.Ali uglavnom bezuspjesno.Zasto je 30 000 ljudi kod Jajca u jednon danu preslo na Islam, a poznato je da katolici nisu prelazili na Islam, pogotovo ne u tako velikom broju. Moraju Nino Raspudic, i Dragan Primorac, najveci Hrvati medju pokatolicenin srbima, da vam napisu novu historiju, jer je ova previse busna.
@Mahnituovfan Jedine dokaze,koje on moze podastrijeti su one sa hrvatske wikipedie, ili sa slicnih gluposti, u koje vise ni oni sami ne vjeruju. Cak se in Indexu, sprdaju sa njhivom izmisljenom historijom. Mozes zamisliti, koji su oni bolesnici, pisu kako je Bosna bila katolicka zemlja, a papa slao inkviziciju u nekoliko navrata da pokatolicava Bosnjane. Pa oni su u svojim lazima i izmisljanjima zahebali i AUTOLIMARA Jovana Deretica.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Srbi i Hrvati se ne mrze. Njihovi politicari pod raznim uticajima igraju igru. Ni Ameri i rusi ( gradjani) se ne mrze. Isti su. Vi u Srbiji necete cuti da je Srbija bolja od Hrvatske u fudbalu. Ne mrzite se vi. Drugi vas prave majmunima zato sto to dozvolite.
ko se mrzi?
Nema tu problema. Nek malo popiju u lokalnim pabovima i uz tradicionalno škotsko gostoprimstvo sve će to biti u redu.
Srbi mrze Hrvate, Bosance, Kosovare, Albance, na momente i Francuze, Ukrajince, Amerikance... Vole samo Rusiju ali Rusija nece nigdje sljedece 4 godine. Nemaju se s kim igrat nikako.
Ništa se ne plašite,znaju Hrvati kako treba da četnicima.Budite mirni,ako se plasiraju,ali od toga nema ništa.Tanke su čete.
Srbiji je bolje da se ne plasira na Euro, jer je ceka potop.
Ovo je najgluplji clanak sto sam danas procito,samo klix zna zasto je ovo objavi.
Kakvi ba sukobi. Nece se Srbija ni pasirati na Euro.
Hocel neko ulaznice za polufinala kupit. Imam po jednu za obje utakmice I to kategorija 1
Srpskim navijačima trebaju vize, Hrvatima ne. Neće biti belaja sa ovih 100 Srba što izganjaju vize, a za Hrvate je i to previše Srba da bi se usudili napasti ih.
@WhoIzYou jebi ga srbi su na traktorima :) :) :)
@WhoIzYou ima srbova ko g o vans u britaniji
Ma kakvi, obožavamo se ❤️
Ako dodje do duela Srbija Hrvatska, bez panike, mi Srbi ih pobedjujemo, jer imamo prilicno jak tim, koji moze da odigra dosta dobro, samo kad hoce, a Hrvati ce biti u tripu da moraju da nas pobede po svaku cenu, zbog cega mogu da dozive fijasko.
Neka se ne brinu,necemo mi(Srbi) nidje! Mi smo odavno sa fudbalom na vi. Inace smo vec nekoliko puta igrali sa hrvatima i nije bilo niceg spektakularnog. Znamo mi kad hocemo biti i fini.
Ne trebaju se bojati jer do te utakmice neće jednostavno doći.