Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja predlažem Sebiju, ona je svakako direktor svemira pa zašto da ne bude i selektor nogometne reprezentacije ... ? ? ?
Ma Ciru nek ih hebe mater na terenu, trcat ce i igrat ko navijeni
https://www.youtube.com/watch?v=ReHASvOAt7s&t=2s
A zasto bi rezultat bio primaran? Zasto ne imidz, vic, reklama. Fanatikosi bi mogli da budu originalni i da kada bodre zmajeve svi imaju neki rekvizit koji nema niko drugi. Recimo sljem na glavi, ili gas masku (isto na glavi), ili nesto trece. Onda skrabas po sljemu sta zelis da kazes. ..
Bravo!!!! I obavezno umesto semenki poneti kesu cvaraka. Niko nebi gledao tekmu vec bi ceo svet gledao bosnje kako tamane cvarke u rekordnom roku..
Znamo da odugovlacite barem dok ne prodje izvlacenje za evropsko, sto bi mogli i da kazete otvoreno. Bolje da se ne javljate dok ne budete imali nesto konkretno.
Evo ja cu ako niko nece...Radim cuda sa Evertonom u FMu
Ma polako, ima vremena,ko ce po zimi i snijegu trazit selektora.. sacekajte proljece
Hoce li babuka, inace kriminalac i demagog, nasteliti svom sinu mjesto selektora?...Hoce li mozda pustiti i koju laznu suzu kao 92.?...gori je od Pasalica i Usanovica
Dan po dan,pa sedmice,mjeseci doći će zvanične utakmice a da neće izabrati selektora kojem treba vremena da sastavi tim,taktika,fazoni izgubimo 2-3 utakmice i ostadosmo bez plasmana na bilo koje prvenstvo.Ye...bo vas otac.
cirkus
Hoćemo Beckhama !
Mogla bi se sapunica napravit' od ovih njihovih sjednica. Sta je sljedece? Vracamo Papeta ili mozda Lotar Matheus? Hahaha...
Ja bih sad vratio Papeta
Ako vec toliko zelite stranca, dobice Amar Osim tursko drzavljanstvo i bice vam zelja ispunjena... ahahahahahhahahahahahhaaah
Bosnje sta ce vam selektor kad svejedno necete proci grupi smrti na SP sa amerima, turcima i albancima ... hahhaahaAHAHHAHAHAhhahhaahahhaha
Koliko god cudno zvucalo, ime je ovde najmanje bitno. Ono sto je bitno je da ce to biti covjek sa kime ce moci manipulisati jer stvar je vrlo jednostavna i logicna. Zar stvarno mislite da ce neko posjeci granu na kojoj sjedi i na kojoj uzima novce sakom i kapom? Oni koji odlucuju postavice upravo onoga ko ce im dozvoliti da nastave sa svojim radnjama.