Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji igrac svih vremena sa ovih prostora.
BRAVO DIJAMANTU NAS. IMA BOSNE DUSMANI. KO NECE DA IGRA ZA NJU, NEKA IDE U SRBIJU I HRVATSKU. ILI GDJE GOD.
@Enticer Hoces rec da je bolji od Modrica, koji je nositelj igre u najboljem klubu na svijetu Real Madridu. Koji je sa Realom osvojio tri uzastopne titule prvaka Europe, i bio jedan od najzasluznijih za taj uspjeh. Koji je sa svojom repkom dosao u finale Svjetskog Prvenstva. Koji je osvojio Zlatnu loptu. Dobar je Dzeko, ali Modricu ne mere ni kopacke cistit.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Legenda reprezentacije Bosne i Hercegovine. Igracina. Mislim da nikad necemo imati ovakvog igraca. Zao mi je sto bar jedna lopta nije usla, ali nije bilo te srece. Zato neka se spremi Ukrajina, jer dolazi Edin Dzeko.
BRAVO DIJAMANTU NAS. IMA BOSNE DUSMANI. KO NECE DA IGRA ZA NJU, NEKA IDE U SRBIJU I HRVATSKU. ILI GDJE GOD.
Poslije ove izjave Vico je na aparatima
Vise bi volio da niste pobjedili ne zbog vas momaka vec zbog saveza, jedr ovaj savez ne zasluzuje a kajmak pokupe za vasu pozrtvovanost
Bravo👏👏
Sad je na tebe red da rijesis protiv Ukraine 🇺🇦 I da BiH murno spava
Bih je vec izborila baraz u ligi nacija pod uslovom da ukrajina bude druga u grupi, i zato neznam dali nam uopste odgovara da pobjedimo ukrajinu. Dosta apsurdna situacija
Institucija 🇧🇦 najkompletniji napadac sa nasih prostora 🔥
Bravo Dzeko, Kazahstan ti zacarao go, ali si bio na nivou, asistirao, dirigovao, vukao na sebe. Ti i kad ne dajes golove, najjaci si, tvoja svaka lopta je odlicna. Naravno, Stevanovicu kapa do poda, a svima 10ka za zalaganje. Dobili ste unaprijed izgubljenu tekmu, respext
Kad je najteže. kriomice se najedeš slanine. mlade hladne prasetine, kao što Edin radi. I budeš ponosan, a stidiš se poturčivanja svojih predaka.
Sta tebe briga sta ko privatno radi ili kako ko praktikuje vjeru. Veci su mi vjernici oni koji ne zabadaju nos, ne krste se, ne klanjaju, a kada ucini neko dobro djelo, i zasluzi postovanje.
Dzeko je dobar momak!
Kazakhstan bolan dzeko, Kazakstan!!! Sta najteze, pa 12 im trebali uvalit ba
ljudi ne pisite necemo imati nikad takvog igraca,mozda ne istog ali mi smo uvijek imali barem 1 klasnog igraca
Nek puknu dusmani
mene bolan stid da se izjasnim k'o prvi primitivac Evrope. samo 16% vakcinisano, u odnosu na Spaniju gdje je recimo 75%, Srbiju skoro 50% , Hrvatska je tu negdje, a mi pasemo muda na mudinim poljima i slavimo fudbalere milionere.
Bošnjak i Hercegovac dijamantu naš
hahaha joj kazastana dobili retardirana ekipa i odmah ponosni hahaha
de aj molim te idi kriket prati i usput se odrekni drzavljanstva, da imamo budalu manje
Bravo momci, idemo dalje!