Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ste mogli da spavate, danima hejtujete pritiv srba, od redakcije do obicnih citalaca, Zvezda zaradi 25 miliona, budzet obezbedjen, svaki dan rastemo, a vi na pecari, danima ste cekali, nadali se da ce nas izbaciti, helsinki, kopenhagen, bojsi, da bi se sladili, al nista...
@moki niste bitni uopste.dok ste vi 90-ih po bivsoj jugi klali,rusili, palili i pljackali, vas niko nije dirao, zato i jeste tu gdje ste.nas ostale ste unazadili bar 25 god. Osim hrvata koji su na vrijeme organizovali traktorijadu.
@moki Kovam h.be mater nikada vas necemo voliti sta ste nam zla nanjeli i svima zivote unistili zabi tu loptu u guzicu umjesto da budes deda ti ni djeteta namas i to je tebi uspjeh.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
IGRAJTE ZA VEDRANA !!
Dok nam komsije upadose u grupe lige prvaka mi smo osudjeni na nase livade i gigante. 😭😭😭😭
U komsija stadioni imaju otvorene sve tribine i u komsija na stadionu kamera ko u nas na 15 ukupno...
@naftalin komsije nije niko rusio 4god.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)