Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeftin, ne traži previše i zato ga uzimaju
KUJA JAJARA sinisa
Treneri sa nasih prostora su samo dobri za te stvari, tu se vidi koliki nam je kvalitet.
Boli me hojto za lojavog djikana i smrada..
Читам име Синише Михајловића на латиници, па запажам све наке цртице изнад слова ... како је то неприродно, односно недовршено.
Mnogo si bre frustriran!
@PismoGlava Можда јесам, али запажање ми је на мјесту.
Poturice na aparatima
Haha,koji debil od trenera..jako uspjesan.hoho
Krmojeb se zalagao da genocidna izdrkotina ima svoj "drzavni" tim za fudbal.
Nadam se da ce se sto krace zadrzati na toj poziciji. Ovo pasce je u rangu Laktskog krmeta. Svim ovakvim kerovima zelim sto vise neuspjeha u zivotu i karijeri.
@Takovasprcam Zaboravih. Protiv Bolonje kao kluba naravno nemam nista protiv. Samo da sto prije dovedu covjeka a ne pascad da ih vodi.
Halooo admini..što ne banujete ovu budalu? Pašce ti je mama koja te je okotila nakon što ju je silovala svinja. Takvi ljudi ne treba da postoje..