Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest vam teško u životu... najveća vam briga ko je bolji fudbaler Ronaldo ili Messi! Da Bog da svima na ovom svijetu bila to najveća briga!
Teme za sirotinju.
@MilaNemila , pa upravo je suprotno. Mesi ima više takvih golova.Kada je to CR dao gol u polufinalu ili finalu LP da čitav svijet govori o njima kao Mesi protiv Bayerna, Reala, Liverpoola u polufinalima ili gol za 20-ak metara u finalu protiv Uniteda. CR jeste dao dosta golova u polufinalima i finalima ali nikad nije dao neki spektakularan gol da čitav svijet priča o tome. Jedino ono što je u četvrtfinalu dao gol makazicama protiv Juventusa.
I ne kontam nikako njegovu konstataciju: "Ronaldo nudi bolja rješenja u napadu.... " a u sljedećoj rečenici: "Naravno, Messi je bolji u napadu.... "
Kako vi to postavite naslovu i šta covjek u stvari kaže u tekstu, to je nebo i zemlja.
Ovo i isto kao ona tema dali je zemlja okrugla ili ravna,s tim da ovi sto misle da je ronaldo bolji su isti kao oni sto misle da je zemlja ravna
Messi je citavu karijeru proveo u Barci gdje svi disu za njega. S Argentinom, koja je odlicna ekipa, nije nista osvojio ako se ne varam a Ronaldo s osrednjim Portugalom osvojio evropsko prvenstvo. Ronaldo igrao u tri najjace lige i u svakoj bio super uspjesan sto se nikako ne moze zanemariti kad ga se poredi s Messijem.
CR je odveo portugal do finala eura a eder ih je odveo do titule. nema potrebe da se lažemo i da veličamo CRa za nešto što nije uradio. CR je doveo portugal do finala isto kao i messi 3x argetinu. jedino je razlika što je messi dobijao nagrade za najboljeg igrača svih velikih takmičenja dok CR nikad ništa sa portugalom. a lako je biti uspješan kada igraš za najjače klubove. neka ode u milan pa neka bude uspješan. kao Ibra što je uradio. uvijek treba više poštovati njega nego CRa
Normalno da je bolji... moze te ga mrziti ali on je broj 1 zadnji 10god.
C je definitivno kompletniji igrač od patuljka
@b.hodzic al u kurcu
@b.hodzic , obojica su dobri u napadačkim sposobnostima, ali kada treba razigravat tim, kreirati igru, asistirati ipak je messi bolji i kompletniji. treba biti realan..
Ronaldo nudi bolja rješenja u napadu.... " u sljedećoj rečenici: Messi je bolji u napadu... __________________???????
Zato ti nisi bio nikakav igrač. Prema tome ne sudi likovima koji su milion puta bolji od tebe. Poy
Ove sezone Ronaldo 279 šuteva prema golu i 32 gola. Messi 275 šuteva i 50 golova. Ali nekako Diego misli da Messiju treba više da postigne gol nego Ronaldo. Smiješna teorija.
Smijesan si ti, Ronaldu prva sezona u Juventusu, prva sezona u Italiji... A Messi igra od kad se rodio u barci i ti poredis ovu sezonu i njihove golove 🤦‍♂️
@DamirS covjek htio reci da kad zapne, i nemas deugih rjesenja, ronaldo rijesi sve u dva napada.. a mesi treba mnogo akcija, naleta.. ne radi se o cistim sutevima.. svi znamo da je ronaldo raspucaniji i mnogo vise suta pa i iz nenogucih situacija.. a messi to ne radi.. ali messi nema golova glavom, koljenom, skaricama u polufinalu itd.. iz nemoguceg.. na to misli Simeone
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Diego, evo zvanična statistika: Ronaldu treba 8,7 šuteva za jedan gol. Messiju 5,5 šuteva. Toliko o tvojoj teoriji da Ronaldo riješi sve u dvije akcije.
@DamirS A sjeti se još samo svoje rečenice: Messi je sam opasniji od BBC skupa (Benzema, Bale, Ronaldo). Sad odjednom on opasniji, pa de se odluči više.
BRAVO