Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najogavnija ekipa svijeta, a onda kad nalete na Real, redovno budu naguženi. Sad mi je onih Barceloninih 4-2 od prije dva mjeseca još draže, ovakvim bunkerašima su uspjeli utrpat 4. Ovo je antifudbal, ljudi nisu vidjeli koje je boje Edersonov dres.
Postavili se kao da su Famos.
Neka su izgubili, odvratan fudbal.
Mislio sam da je KATANACO odavno izumro
Ova brutalna odbrana treba BH reprez. da ne budu vazda porazeni.
Poslije tekme sa Liverpulom,kada su ih izbacili na produzetcima,postali su mi najomrzenija ekipa..
treba ih kupit i ugasit klub, antipromocija fudbala
Ispada da se covjek ne smije vise ni postaviti defanivno. To je sasvim legitimna taktika pogotovo protiv ekipa City ili Bayern,oni su ove sezone u Spaniji druga najefikasnija ekipa i samo cetiri gola im bjezi Real tako da oni igraju uglavnom otvoreno osim kada igraju protiv masian za golove. Kome se ne dvidja neka ne gleda .
Razne ekipe godinama igraju ovo protiv guardiole. Mourinho sa interom protiv barce, ancelotti sa realom protiv bayerna, simeone protiv bayerna a evo sad i citya. Nemojmo se praviti kao da nije vec viđeno.
Odvratno je, dozvoljeno je tako da ne vidim problem..da netko ima muda i igra 1-4-5 svi bi ga dizali u nebesa, ali to se neće dogoditi skoro
Antifudbal
Zamisli kad izlaziš na teren i taktika ti nije nadigravati se nego braniti se, izbušite loptu sa kojom igrate hebo vas takav fudbal najružnija ekipa u historiji fudbala, samo se koškaju svađaju valjaju ma bježi tamo
Pa sta je mourinho igro sa interom i chelseam, posebno protiv barce
Nema vise nikad onog pravog , lijepog i leprsavog fudbala . kada se igrali sa srcem ....:(
najogavniji fudbal posle Grcke na euru 2004
Fuj..antisport, antifudbal, antiljudi…ko ovo voli gledati neka se samoubije odmah
Još samo bodljikava žica u 4 reda ....
10-0-0