Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo mi i jednog koji odmah nakon ulaska pogađa mrežu... :))))))
Nemoj im otkriti ko je to je tajno oruzije..!!
Pa vidiš da šutim :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bosna do pobijede 👏👏👏
Moji Irci rahmet vam,da vam dragi Allah podari lijepi dzennet a porodicama snagu i sabur,zivot ide dalje (kako kome) i poslije baraza a nagrada je svima na onome svijetu...u medjuvremenu mi popunjavamo supljine velikim takmicenjima a vi ne...to je to...hajd zdra'o!
Nadamo se da ce uskoro vezni red biti kao sa Misketom, a ako ne i bolji. Sretno momci i rovovska borba da srce ostavite na terenu
Dzeko na sebe navuce trojicu i naravno da im je prijetnja, ali su zaboravili da smo mi dobili dvije vrlo bitne utakmice bez Dzeke i Pjanica. Mesa ce to vec da slozi i samo neka radi na motivaciji i psiholoskom momentu.
Gospodine Davide Shonfielde, znaš li koliko si glup...pa i u proteklim utakmicama znalo se desiti da zaustave Džeku, a opet pobjedimo, jer gol postigne neko drugi..Osim toga bez Dzeke smo igrali protiv Velsa i Kipra, pa smo pobjedili, a što se tiče našeg veznog reda..on se sam obuzda na žalost...često podbace.
ha ha,,jeste ,,bravo,,pa Spahić i begović ga preskaču,nabacuju napadače
Nahebaćemo im se keve... ali da valja!
dakle otkrio nam je kako misli igrati,a mi idemo preko krila sa lulom i višćom u peterac na đuru i edina i u prvom poluvremenu završimo stvari zvanu baraž za euro
ma ste ce irci,mogu da ga ljube u pakas dlakavi.
Ma od starta sa tri napadača ne možemo primiti golova koliko možemo dati :)
Mi sad imamamo dosta igrraca sto napadaju i daju golove. Dzkeo nr. 1, Ibisevic, Djuric, Medunjanin, Visca, Pjanic, Lulic, Spahic ...itd Pored ovakvih zvijeda golovi su neizbjezni. Niko nas nemoze zaustavit.
7 komentara.. i sve same pozitivne ocjene.. ljepota.. :D izgleda da su ovi dusmani svi prespali.. ustajte jade.. komentarisanje na klixu uveliko pocelo.. haha..