Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazda mi bude drago kad pobjedi neki klub cija je ukupna vrijednost igraca manja od najskupljeg igraca porazene ekipe. Nekako mi vrati vjeru u fudbal, koji definitivno unistise ruske i arapske milijarde. Forza Strasbourg, forza Celta de Vigo!
Nek' su ih zveknuli!
Nikakava senzacija odavno se zna da ovakvi klubovi u koje se ulozi velika kolicina novca igraju malo za sebe malo za kladionice
Opet neka namjestaljka.
https://www.youtube.com/watch?v=CpzUf8M4T-c&t=4s
Auuuu al su kaldionice roknule...
Svugdje u svijetu ovakvi rezultati su neoćekivani ili iznenađujući, samo u Bosni, koja je puna novinara karinaša, je senzacija.
Evo ga, prvi kome se ne sviđa moj komentar, garant je neki novinar karinaš
kladioničari na aparatima
Nema veze ipak imaju 10 bodova vise na drugoplasirani marseille
Kladiona...
za nas je sve senzacija kad se desi ono sa kladionice 10 kvota, jer nismo realni i jer ne znamo da su to sve profesionalci i da svi igraju fudbal pa i da nema nepobjedivih.to sto je neymaru cijena nerealna 200 miliona ne znaci da je od strazburovog napadaca koji vrijedi 5 miliona bolji 200 puta.
Opet neka namjestaljka.
Džaba vam tih 400 miliona
@ChrisRone Cuvali se za Bayerna, Cavani i jos neki na klupi bili, vidjeces da ce u utorak opet Bayerna otresti..!
Jedina koja je ostala cista od zlocina i genocida,a ipak je svi mrze.Bit ce ona na svakom mjestu ubuduce.Hvala momcima koji su postavili na internet snimak Postavljanje ove zastave sa snimka,kao sto je nekad,bit ce opet u Bosanskim pasosima :D https://www.youtube.com/watch?v=BuAt2frdLjM
Kralju, ne vjerujem da Francuska liga i senzacija Strasbourga ima neke veze sa zločinima na Balkanu. Ili možda griješim?