Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO ZMAJE BEZ KRILA ))))
ofsajd i golmanska greška
LICEMJERUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Na prolsom clanku o Lulicu si govorio da je majstor LICEMJERUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
sad mi se više ne sviđa
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo Lula,jablanicani se ponose tobom!!;-)
Lulić je konstantno dobar. Biće nam od koristi i u Brazilu. On je jedini koji se trudio i u prijateljskoj sa Egiptom. Mora biti u prvoj postavi u Brazilu.
Hvala. Zaboravio si Kolašinca i Begovića u utakmici sa Egiptom. Idemo proći grupu koja je veoma zahtjevna sa favoritima Argentincima, odličnim Nigerijancima, te željnim dokazivanja poput nas i nimalo naivnim Irancima. Ta će Messi.
u pravu si, njih dvojicu sam zaboravio
Bravo Lula majstore!!!!
Mihajlovic jos nije uskladio hor Sampdorije
bas suprotno, ako pratis Serie A, a ja je pratim onda znas da je Sampdoria procvjetala otkako je dosao Sinisa, a Mihajlovic danas ne vodi Sampu jer je dobio crveni u proslom kolu, a i da vodi pustio bi jer je legenda Lazia :)
Lula majstore :))))
Bravo Lula!