Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek dođu,mi se ne bojimo....naprijed bosno
Ne treba dizati euforiju U zmajevom gnijezdu 3:1 il 4:1 Poletite Zmajevi iznad Ziline (pratit cu s tribina) i bit ce rezulat 0:2
nisam ja bas toliki optimista...nemoj se iznenaditi ako nam u zenici uzmu bod ili jos gore,sva tri...promijenili su selektora,to vise nece biti ista ekipa kao ona koja je kiksala protiv lihtenstajna...uostalom oni jos nisu izgubili sve sanse,mogu oni do kraja i na prvo mjesto...sigurno je da se nece predati...
Promjenili selektora, ali su igrači isti . . . oni igraju.
Šta će ba oni oni jedino mogu primiti 4 komada u Zenici i 2 u Žilini eto jedino to mogu
Viktoria Plzen je iz Češke :) Kurac. Ja konto Slovaci.
Da su pametni poslali bi samo ovu Viktoriu Plzen i dodali joj Hamšika i Škrtela. Ali ne, oni misle da je bolje imat bolje igrače nego uigraniji tim. Amaterski pristup koji rade sve reprezentacije svijeta. Zato niko nema šanse da se primakne Španiji i Njemačkoj tj. Barseloni i Bajernu.
Za klixove novinare su samo ova 4 poznati. Slovacka nije nimalo losa reprezentacija. Za nas koji malo vise pratimo najvazniju sporednu stvar na svijetu, ima tu mnogo vise poznatih igraca : - Matúš Kozáčik (FC Viktoria Plzeň) - Peter Pekarík (Hertha BSC Berlín) - Martin Škrtel (FC Liverpool) - Ján Ďurica (Lokomotiv Moskva) - Marián Čišovský (FC Viktoria Plzeň) - Tomáš Hubočan (Zenit Petrohrad) - Marek Hamšík (SSC Napoli) - Stanislav Šesták (Bursaspor) - Vladimír Weiss (FC Olympiakos Pireus) - Michal Ďuriš (FC Viktoria Plzeň) - Erik Jendrišek (FC Energie Cottbus) - Adam Nemec (1. FC Union Berlín) A nikako nisu zanemarivi ni ovi sto nisu poznati, a igraju u Freiburgu, Nurnbergu i Salzburgu. Kao ni ovi iz Ruske premier lige. Prema tome, ova Slovacla je sasvim pristojna reprezentacija i ne smije se potcijeniti.
a kucka iz genoe nije poznat ? ja ne znam odkud im da igra u FC Janov , on je igrac genoe bio i ostao
slazem se,previse olako se shvata ovaj dvomec...cak mislim da oni nisu uopste losiji od nas...potpuno je nebitno gdje igraci igraju,vazno je kakvi su kao ekipa...jeste da su u posljednje vrijeme imali dosta problema ali da su dobri pokazali su na proslom SP kada su ne samo posli grupu nego i izbacili svjetske prvake italijane u osmini finala a onda na guzove izgubili od holandije u cetvrtfinalu 2:1...ima tu i dosta dobrih pojedinaca,a vidim da im fali i miroslav stoch onaj sto je igrao u fenerbahceu,sada je na posudbi u PAOKu...mora da je povrijedjen,dobro za nas jer se radi o veoma brzom igracu,dobrom tehnicaru...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Pobjeda Zmajeva je suđena. Ja ode rezervirat karte za Brazil...
na tribinama sa slovakinjama slaviti pobjedu BIH ,neprocjenjivo :D
aj Slovacka! jeb i te im majku poturcenu
aj ljutakrajina napuši nam se ku-rca.
ma mozes dovesti i mesija nece ti pomoci
Možete i artiljeriju povesti đaba vam je. Naaama nikooo ništa nemože
Džeko će biti muhalica za njihovog golmana (MuHu)
kako me strah.....
Mene nije nimalo. Kad smo razmontirali Grke koji su za dvije klase ispred Slovaka, uz jedan ozbiljan pristup, ovi nemaju sta da traze u obje utakmice.
Da ga hoce zabit Edin Dzeko da ga hoce zabit Miske Vedo da je šestog Slovake tuć' na Mundijal barem jednom uć'
Mogu dovesti pola Slovacke ali kuci ce svi ponijeti 0 bodova.
hamsik, weiss i skrtel mogu da zadaju problem nasima,ali definitivno Slovačka vise nije repka koja je namucila italiju na sp u juznoj africi kad su za dlaku ispali od italijana! Imamo jacu reprezentaciju od njih!