Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Standardno laskanje domaćinu ne bi li se stvorila slika da je sve gotovo i da su Slovaci došli kao turisti. Nadam se da se na ovakve izjave neće upecati oni kojima je i namjenjena, a da mediji neće stvarati sliku kao da je sve već gotovo,
@hmmmm Naravno da Zmajevi trebaju nastupiti optimistično, optimizam je oreduslov uspjeha! Opuštanje je ubica optimizma i recept za debakl (prijateljska utakmica protiv SAD). Znači, naprijed s punom dozom optimizma, naravno bez opuštanja..
U utakmici protiv SAD nije bilo opuštanja već je to bila prijateljska utakmica bez rezultatskog značaja (sad se ovi što prate fudbal od juče pitaju a FIFA ranking?! :) ). Prvo poluvrijeme je pokazatelj igre reprezentacije, dok je drugo testiranje pojedinaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne samo da igrate protiv Zmajeva, nego se pripremite na poraz, psihološki će biti kasnije lakše po vas..
Oho i u fudbal se razumiješ. Svaka čast paša! :D
U kratko : Strah je progovorio. Kao specijalista za odnose sa javnoscu, konstatujem da je ova naredna utakmica sa Slovackom proslost. Oni dolaze, zato sto moraju. Tek da sa pojave. U Slovackoj , kod kuce, reprezentacija Slovacke ce ispratiti Zmajeve u Brazil. Ko razumije, shvatit ce. netreba se pretjerano znojiti pred ovu utakmicu. Nikoga ne potcjenjujem, ali VOLIM TE BOSNO, VOLIM TE HERCEGOVINO
Gledajući ove pripremne utakmice i po svemu prikazanom do sada moje mišljenje da će baš ove dvije reprezentacije odlučivati o poslednjem mjestu u grupi.
pardon greška skrenuh sa košarke na fudbal :D
Svi nas gledaju kroz pojedince ali zaboravljaju da je fudbal timski sport. Mi smo prije svega tim.
Optimista bez obzira na rezultat,moja je kakva je takva je BiH...Samo uz Boziju pomoc,bez obzira na protivnika niko nije nepobjediv.Abg. Brazil...
Na stranu zajebanciju dobri su slovaci jos su pod imperativom dobrog rezultata, da nam se ne obije o glavu kasnije
umrijece Slovaci od Bahlijackog smrada na terenu
Vidim Vladimire, proradili kompleksi B)
Bice BIH trokut maliiii Tuzla Sarajevo Zenica
Za koga navija Djeneral Ratko Mladic?? -Pa za Bosnu u sjedecoj odbojci,on je napravio tu reprezentaciju hahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha
OJ SREBRENICO SRCE REPUBLIKE SRPSKEEEE,NABIJEM TI SVE ONE ZAMOTANE MAJKEEEEEE
spametuj se i razmisli makar na sekundu sta velicas,kako bi tebi bilo da ti neko tvoju majku ubija pred ocima
trebali su ih sve ubitiiii a majke jos ***iiii
idemo SLOVACKA ubiti BOSNU SMRDLJIVU...VOLIM TE REPUBLIKO SRPSKA....INDEPENDENT REPUBLIC OF SRPSKA
šta je to republika srpska,gdje to dođe,ja tražio na world mapi nema nigdje
eno je pripojila se Srbiji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledam intervju sa Harisom Medunjaninom na sportsport.ba, i tad sam se jos jednom uvijerio da ovi novinari nemaju pitanja osim " Čeka nas utakmica sa Slovacima( ili bilo kim drugim), kakva su vaša očekivanja?" A ovaj vamo, slab sa jezikom ionako, odgovara " Kakva su očekivanja, pa očekivanja su, moramo pobijediti , važna je utakmica, Slo, Slovaci su jaka ekipa, ne smijemo se opustat....". Malo me podsjecaju na one BeHaTe bebe :D, ali ne zamjerimo mi njima, oni su Zmajevi. Samo, brate.... ovi novinari malo mašte ba ljudi, jestel vi i srednju zavrsili.
Volim te BOSNO!!!
Kad ti protivnik daje komplimente on zeli da te USPAVA !
Euforija nas je opet previše uhvatila. Treba shvatiti da su igrači pod imperativom pobjede, ali da Slovačka može itekako iznenaditi. Iako su kiksali u kvalifikacijama, opet se treba reć' da smo i mi najviše blistali kada su nam teži protivnici dolazili. A ovi ulaze sa opasnom dozom strahopoštovanja u utakmicu, što će na kraju vjerovatno i odlučiti rezultat.
Hvala na pohvala Slovaci, ali vas ipak moramo pregaziti..izvinjavam se u ime cijele BIH! Naprijed BIH!!!