Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je samo polufinale, a treba i u finalu pobijediti da bi se islo na Euro ha ha
Robert Prosinecki je doveden jednoglasno u Nogometnom savezu koji je pod potpunom kontrolom kladionica iz zapadne Hercegovine. Dosao je kao trener bez nekog iskustva, neznalica. Kao fudbaler je bio sjajan, isto kao i Bazdarevic i Susic, ali kao trener nista. Za 15.000 eura mjesecno mogao se naci trener sa mnogo vecim iskustvom. Mislim da ce nam sve sanse upropastiti. Cuj 2 gola po utakmici primiti u kvalifikacijama
@eliksir189 u kakvom smo stanju i ja čvrsto vjerujem da nas mogu proći
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobit ćemo S Irsku i onda se nafurati, euforija na max loženje teško i onda u finalu (najvjerojatnije protiv R Irske) popušit 3 gola i ispast na takav način da će nam se i fudbal i repka ogaditi još više nego sad.... Živi bili pa vidjeli
ko da gledam tako ce i biti,vala radije necu ni ziviti tada da ne gledam bruku..nadam se da grijesimo
Mogu proći i pored nas i kroz nas. Kako hoće.
Ne mogu oni biti jaki koliko Zmajevi mogu biti slabi.
Sjeverna Irska ne zna dati gol napad je los a odbrana dobra,dok je kod nas kontra
Možda sad budete igrali u Zenici, kao faktor iznenađenja, da ne znate šta možete očekivati.
Naravno da vjeruje. Da ne vjeruje, bolje bi mu bilo da ne igraju utakmicu.
veruje i prosinecki
Ključ je u tome da tri dana prije naše utakmice sa Grčkom niko od naših nije vidio da je Grčka i pored poraza od Italije igrala odlično u tome je problem. Baraž je je odlična prilika da odigraš dvije prave tekme sa motivisanim i dobrim ekipama. Da pokažeš koliko vrijediš na sceni. Iznad svega najbitnije je taktika, postavka i samopouzdanje. Protiv Grčke, Armenije i Italije sve je bilo pogrešno postavljeno.
Utakmice se igraju u Spaniji i Irskoj iz eventualno nase grupe E u koju bi nas vec svrstali. Buduci da se utakmice igraju u R Irskoj siguran sam da ce nasteliti sve da oni idu na EP.
Prijatelju ako budemo igrali kao dosad nećete imati problema ...... Prosinečki mora ostavku dati inače smo i prije utakmice gotovi.
Pa bio bi buda.la da ne vjeruje
Pa svi vjerujemo
I ja se slažem s njim. Pregazice nas :)!
Ovakva Bosna sa debelim za kormilom nemoze Vrbanjusu dobiti
Za ove sto veličaju Papeta, treba vec jednom postati svjestan da nije do njega bilo. Vidjeli smo sta on zna kad je počeo voditi tim po svome. Raniji uspjeh je sve rezultat Cirinog rada. Ćiro je okupio igrače, Ćiro je podigao naicju na noge. Ćiro je razvio taktiku i nas odlični 442 sistem. Ćiro je uveo disciplinu i red, a Papetovo je bilo samo da to ne pokvari do SP.
pa slozio bi se sa tobom ali idalje je valjalo proci na svjetsko prvenstvo,imali smo i prije sve servirano i shebemo
@JimBeglin citam neke komentare to se Pape zakiva u zvijezde, on ih odveo na svjetsko.. al niko ne spominje ko mu je uradio 80% posla. Svaka ti cast sto si imao zivce i volju da napises komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ja vjerujem u pobjedu S.Irske