Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je! Dosta je bilo da igraci budu veći od trenera! Samo jako! Sretno!
Mozda je covjek upravu. Sta mi znamo, mozemo samo pametovati, mada to i jedino znamo
Ajde stoko pljujte po Begovicu a cupao nas je bezbroj puta.. ako sad nije u formi to ne znaci da treba pljuvati. Malo dostojanstva i obraza na ovim prostorima bi dobro doslo.
Pravilno. Samo red, rad i disciplina.
Ovo objašnjenje? Žuti jedi govna
Čujte Begović A. porijeklom Trebinjac je jedan proračunati '' Kanađanin'' s BiH pasošem, koji nam je bio prvi golman i uzor i kojemu je trebala reprezentacija dok ga nije neko konkurencijom ''barno''.Istina je da sam prije govorio da je uzor sportiste itd. Ali ipak igrati igru ''hoću-neću-možda ću,, nije pošteno prema hiljadama navijaća ove reprezentacije ali i prema saigračima.
@Hamoponovouredu Laz je da nece da brani. Ima tu nesto drugo zasto ga zuti ne poziva. Znace se brzo
Šehić je bolji golman, a Asmiru to nije lako podnijeti, to je razumljivo. Ali i veći su progutali ponos i dolazili na klupu svoje reprezentaciji. Ako je DeGea mogao sjedit na klupi možeš i ti jarane.
@Suhret Nadji mi 10 parada koje je Sehic napravio!!! Sehic je prepumpana vreca za nabijanje a od golmana nikad nista
Puno smo igraca izgubili na glup naci, ali Prosineckog proglasavam za pobjedika jer ovo je ubjedljivo najgluplji nacin da izgubis vrhunskog profesionalca. Nebi ti bio u kozi kad Sehic napravi prvi kiks, a nije mu to strano. Beg je trebao biti kapiten ovog tima, pogotovo nakon Brazila, kad je iznio onog Nigerijca. Nikad nije napravio nijedan eskces, intervjui su svi dzentlmenski i uvjek smo bili ponosni na njega. Prosinecki pederu.
Sta god da je i kako god da bude ubuduce, postujmo i Begovica koji je bio dio najbolje BH reprezentacije ikad. Prosinecki ima pravo da odlucuje i to je OK.
Ljudi Sehic je dingospo za begovica ba ko koga laze ovde ne kontam
Podrška za Decembarskog !
Svi nesto pametuju zasto je kjosevski dobio poziv bla bla bla. Papci jedni lik je 3 golman nece ni trening odradit a kamoli zaigrati na utakmici. Glupi ste.
Linijski golman,bez nekih posebnih karakteristika
Nije Begovic Kepa Arizabalaga ili kako se vec zove pa da bude veci od trenera
PUNA PODRŠKA PROSINEĆKOM !
E nek je Kjosevski zaslužio poziv. Prima golove sa centra od dede sa 38 godina. E moj Robi fino reci nisam u talu sa Asmirovim menadzerom.
Pa Robi dragi Izet Hajrovic igra u zivotnoj formi, a ti Zakarica zoves!?!
da nije mozda Izet povrijedjen?