Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno vam Gruzije , Albanije , Makedonije , Islanda . Niko od njih nema zvijezde neki čak pojedinačno imaju i lošiji sastav od BiH . BiH je prije imala daleko kvalitetnije igrače i nikad ništa nismo napravili , uvijek je ista priča bila , gubili smo odlučujuće utakmice , prosipali bodove protiv Moldavije , Albanije , Kipra , Farskih Otoka , Armenije . Naš problem je gubitnički mentalitet , odnos igrača prema drzavnom dresu i selektori čiji su domet Turska 2. liga
Naš problem je savez koji je uništio fudbal u BiH i napravio atmosferu da nam se gadi reprezentacija i namještena liga !!!
Trener Gruzije je Willi Sagnol, bivsi igrac Bayerna iz Minhena ...... takav je nama trebao, a ne ovi kvazitreneri.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Covjek Koji je igrao za Srbiju dok Su uzvikivali Noz Zica na Marakani i navijaci Bosne ranjavani na Tom stadionu,nije pomakao prsta da prekine nerede..a Sergej Barbarez Koji je ginuo na terenu i van terena za bh nije nikad imao priliku da bude selektor !!!
mozda uputiti molbu.
Po cemu je Savo zasluzio da bude selektor, koga je sve trenirao, koji su mu trenerski uspjesi. Sve je to tanko. A Vaha filozofira i mudruje, umjesto da pomogne svome narodu. Ka - ta -stro - fa. Pozdrav iz Hrvatske.
A ja konto ubit će se nakon tekme.
Koji kreten, proslavio ispadanje Bosne. I ja bi pjevao da mi je plaća 10 hiljadarki.
uhh naradio se pa daje oduska
Suti Savo da ce dobiti otkaz😂😂
Treba smjeniti Vicu ...Sava je ok mada ja jedva cekam da vidim Barbareza kao trenera. Barba kapitenu!!!
Hocel mozda plakat???
Obožavaju da pjevaju !
Meni ovo lici na sahranu a ne na veseljee...bzs
Ma ja, treba proslaviti ispadanje rušitelji svega Bosanskog.
Ma ja lagano kapa 30.000 KM svaki mjesec nizasta, za poraze, posao iz snova
Neka, zasluzeno da proslavi uz takav uspjeh i takvu ogromnu platu i sve druge benefite. Zivio ti nama, breTcino "nas" neslavni i nesreCni... u 3pm
pa nece mu stat privatni zivot zbog reprezentacije, sta fali nej se zabavlja
NAS PROBLEM SU LJUDI KOJI ZIVE U BiH, A KOJIMA JE STALO SAMO DO LICNOG INTERESA.