Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prednost za Hrvatsku. U prvom mecu su ih mozda i blago podcijenili.Sad bar znaju da igraju protiv jako kvalitetne reprezentacije sa velikim zajednistvom i srcem.Bez obzira sto sam Hrvat neka bolji pobjedi, Marokanci su cak malo vise zasluzili da budu treci.
mujo ne glumi hrvata, ovo hrvat nikad ne bi napisao
Ti si Hrvat kaošto sam ja Marokanac. Pravi Hrvat je uz svoju reprezentacija i kad gubi
A joj komentara. Dosta vise mrznje, mesanje nacije i vere u sportu. Ljudi su igrali zasluzili su da budu gde jesu. Kad ce mo se mi balkanci maknuti sa tacke? Ovako nikad.
Bosanci bolan svi.. Hrvatu samo daj da boća, to on zna. 👌🤣
Svi koji navijaju za Maroko su Kozojebi 😅😅🖐️🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Ako Bog da ,,inshaallah,, pobjedit cete ove kockaste stonjake kafanske,samo radi njihovih lajavih navijaca,cast izuzecima...
Insalah ,pobjeda Maroka
Pa vec su igrali jedno protiv drugih na grupnim kvalifikacijama. Pa vec se poznaju
Kako god da završi, Marokanci vole nasilje.Sretno Hrvatima, da ih otresu kulturno.Amin
Nemojte čovjeku zamjeriti,ne zna čovjek odakle je više od pola igrača...nije od njihova 4 miliona,nego od skoro 4 miliona preko granice
Hrvata je sigurno preko 7 milijuna, računajući Hrvate u Hrvatskoj, BiH i širom zapadne Europe. Moje pitanje glasi, koje nacionalnosti su bili tvoji roditelji na popisima stanovništva u Jugoslaviji (u BiH), posto se na prvom popisu u BiH stanovništvo izjasnilo kao Srbi, Hrvati i Jugoslaveni a na drugom popisu Srbi, Hrvati i Muslimani?
:) popis je namjesten od fašista kakvi ste i danas,radilo se na uništavanju Bosne pa se nisi mogao ni izjasniti kao Bodanac...a kako su se tvoji izjašnjavali stotinama godina u Blajburškim tangicama, tad vam nije bilo ni Slavonije ni Dalmacije,a Bogsmi ni hrvatske nigdje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja mislim da nikada nije bila interesantnija utakmica za 3 mjesto.
Historijskim bizantskim spisima je utvrdjeno da je duklja prva bosanska drzava. A hrvatska ne postoji kulturolosko, ni historijski. Pomogla je cinjenica da tkzv hrvati koriste bosancicu ko temelj hrvatskog jezika. Slavite bosnjaci formira se velika bosna. Stvara se drzava ujedinjena bih sa crnom gorom. Time se unistava srpstvo i stvara linija prema kosovu. Cijena ulaska u eu il zeljave idu rusiji a balkanski muslimani idu u istom smjeru i pravoslavne drzave
Treba računati i BiH.