Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj folera... Hoce da ih pustimo, e nece moci...mislis da smo zaboravili da si bio trener portugala a ovdje se i ne spominje...
pa sta ima portugal s tim. oni su sportski prosli bosnu.
ma jok ba, ionako ce nigerija uzeti bod, jer nece igrati mesi niti bilo ko....
Hvala ti Kvirože, tvoja podrska je od neminovnog znacaja za cjelokupno stanovnistvo BiH.
HAHAHAAHHAHAAHAHHA (Y)
Iran trebamo pustiti, a TELECA GLAVA to moze uraditi na najbezbolniji nacin: Ubaciti BRATICA, Anela Hadzica, Avdiju Vrsajevica, Asmira Avdukica, Senijada Ibricica, Edina Viscu, Ognjena Vranjesa i pojacanim sa Misimovicem, Sunjicem, Lulicem i Dzekom i reci im da izadju na teren i daju sve od sebe. Poraz ce doci sam po sebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ljudi kakvo puštanje? Šta je vama? Pa zar ne želite da upišemo barem jednu pobjedu, barem neki bod? Da ne ostanemo kao zadnji luzeri u grupi.. Pokrali su nas i loše smo odigrali ali im trebamo pokazati da mi možemo puno bolje i da nismo bezveze došli do Brazila.
trebali bi pustiti iran radi nesportskog ponasanja nigerijaca
100% treba dati Iranu jednu pobjedu od 5:0 Ovi kažu da je nepravedno sto smo ispali dok ona crna spodoba iz Nigerije kaže da su zasluženo pobijedili. Sudija iz tekme Brazila i hrvatske odma kažnjen a novozelanđanskog Mongola nisu ni spomenuli a ne kaznili!!! Zato treba mi da odradimo i pokažemo da nismo ovce da nevidimo sta nam rade i da nece biti kako oni kažu nego kako mi hoćemo. Naprijed Iran a ti Pape ispostuj raju, uvedi samo piplicu na go i bratića neka igraju sami protiv Irana!!!
kad vec nemamo sansi , nek vam prodaju tekmu bollje je da Iran ide dalje nego Nigerija !
Nek puste Iranu, radije nego Nigerijcima. Mozemo obradovati Iran makar, i bolje pustiti Iran na igru nego Nigeriju na valjanje po terenu i kojekakvo glupiranje.
Trebamo pustiti bracu, sevap je :-)
Samo trebaju prvo dogovoriti sa Spahicem i Dzekom jer se oni za sve pitaju u Reprezentaciji :-)
MANI PRICE! CITAM DANAS DA SE ZALILI FIFE NA SUDIJU KAD SU IGRALI SA ARGANTINOM SADA KAO MI NEZASLUZUJEMO ISPAST!! MA IMA DA VAS DOBIMO NEMA POKLON UTAKMICA!
ma bolje pustiti Iran nego nigeriju nama ta pobjeda ne znači ništa a Iranu sve !!!
Prodat k'o ovo i do sad ;)
pustit ljude neka igraju svakako nemamo nista od pobjede neka idu dalje braca muslimani
Hoce da hin ,,uspava,,
Kako Sušić više neće biti selektor očekujem da zaigraju Tin , Hadžic i Vršajevic , igrači iz bratove agencije. Neće me ni najmanje iznenaditi da se Safet na taj način igra sa ugledom reprezentacije
Nije pravedno, normalno!!! A sto bi ih pustili..idemo na sve..pobjeda ili poraz, ionako nam nista ne znaci..kako bude, bit ce!
Nasu selekciju 90% cine stranci, tj igraci koji su komplet zivot proveli u inostranstvu. Necemo sada pricati zasto su oni zavrsili tamo, ali je cinjenica da njima u bilo kom trenutku moze biti svejedno za drzavnim timom. Cak se neki nisu ni rodili u BiH, pa zbog toga i nema tog borbenog duha u kljucnim trenutcima.
Tino Sušić protiv Irana od prve minute 100 %