Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo gospoda su ovi fudbaleri. 10tak dana po hotelima sve placeno, igras za domovinu... Bas merak. Sretno. Poderite zabare i gospodu iz Finske..
Ovim kvazi stručnjacima Šehić je fino rekao šta je imao. Ove današnje generacije uopšte ne shvataju šta je u osnovi fudbalskog progresa kodo afričkih, azijskih ili skandinavskih reprezentacija u proteklih 40 godina.
Bosnjo zivi jos u 98', ne zna da je danas Samsung i Xaomi i Huawei ponajbolji telefon, da Ruanda ima svemirski program, da je Kia bolja od Golfa, da je Kola smece, da BiH ima manje pitke vode od svake evropske zemlje, da rahatluk nije " samo ne puca", te da danas svi igraju.lopte, jer talenat je 5%, a trud i rad 95%.
Najbolje je da ne idete gore, nek im se odma upisu 3 boda sa se ne mucimo, ni vi ni mi s vama! Sto ne mogu ove price...
znači priče da će oni nas dobit, oni nas neće dobit