Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobijedite vi sad Grčku i Italiju i tako pokažite da ste kvalitet , a manite se vazda šuplje priče jednu utakmicu bljesnete i uzdignete se ,pa vas sljedeću spuste na zemlju i tako ista priča godinama . Naša realnost je da shvatimo da smo prosjek obični i da je ova grupa poprilično izjednačena gdje svako svakog može pobijedit osim Italije koja je top i Lihtenštajna možda ali i oni znaju biti nezgodni najbolje su to Grci osjetili na svojoj koži.
@Kriticarrrrrr. Odlična dobronamjerna kritika .
Daj oladite s tim komentarima,musliman,srbin i hrvat...zar vam je toliko dosadno?Čestitke i samo pozitivno.A ovi komentari za Dzeku s negativnom konotacijom,pa Dzeko je najbolji igrac kojeg smo imali ikada.Dao je dosta toga za ovu repku,50+ golova, prosjek, svaku drugu zabije.Što još treba?Nemojte biti cigani kao talijani.I kada je najgori,treba imati respekta.Pozz
Jedan je Mato Jajalo
Samo pristup igri,vidjelo se to danas.Da se ovako pristupi svakoj utakmici sad bi več bili na euru a ne od Pukija stvarali nekog golgetera i od Armenije ozbiljnu reprezentaciju :)
Gojko ti si mi posebno drag,jer si veliki čovjek i patriota.Ostavljaš srce na terenu.Bravo majstore. Sve najbolje u životu i karijeri.
Svaka cast momci za vecerasnju utakmicu
Kvalitet mora imati kontinuitet , vidjeti će mo protiv Grka. Treba reprezentaciji dobar sportski psiholog i moralista. Ne smije biti drastičnih padova i uspona , sto je oduvijek prisutno kod svih naših sportaša.
Zuti...uz tebe smo smo do kraja ma kakav on bio.
ti saricu si pokazao da ne znas loptu primiti a ni dodati
Biti ce zeznuto protiv grce i italije. Nadam se da i tu mogu pokazati kvalitet.
@bagavac nema potrebe, kvalitet se pokzauje protiv lihtestajna
Imal mikrofona majstore
nek izvede istu ekipu na teren protiv grcka i nek se dokazu...
Danas je cijelo kolo Prve Federalne pomaknuto za sutra jer BIH igra.
Nazalost momci,mnogi vas pljuju a vi imate karakter i svaka vam cast.Papci poklopite se.
@bosnavazda Ovi selektori bez skole nas ugusise.