Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slava Ukrajini!
nas i ukrajinaca ko govana
Slava Ukrajini...yebi govna ruska okupatorska
i onda popijes Ozujsko i zapjevas:*Herceg Bosno, srce ponosno!*
Sta drugo ocekivati od ljudi kada im je aneksiran dio teritorije? Kako bi se trebali ponasati? Meni je drago zbog ovog, iako se sigurno radi o jeftinim politickim poenima.
Teritorija dodje i ode kao i ljudi. Bitno je prozivjeti zivot na najbolji moguci nacin. Sta Ima obican Rus il Ukrajinaca od sto im 'njihovi' zivote kroje. Kao i kod nas. Dodje ti placenik i pita koje su komsije druge vjere il nacije. Ti u pocetku odbijes. On ti kaze da bolje njih vec tebe da nema i onda ti u strahu pokazes komsije. Ima i onih koji su i sami isli na komsije al i onih koji su ubijeni jer su pokusali zastiti komsije. Do tebe je da izaberes kome ces vjerovati.
vidim sutra kako lovren vida i vrsaljko rokaju po brlji... uz hitove jašara ahmedovskog i vida dotrcava do sterlinga da potegne iz flaše kaže da je slađe... malo da ih oraspolozi:)
i on se malo zahebao kao sto je Senada Topcagic u grandu rekla da je iz Modrice republika srpska i da se nikad nije zvala Senada.
Rusi su najveci zlocinci na zemlji
Svi oni koji planiraju ove godine na more neka obuku dres i opucaju jednu sliku.... Dvadeset posto odmah jeftiniji apartmani u makarskoj
Go croatia 🇭🇷🇭🇷
popusi croatia konju
Bravo kralju
Cirkus država ko i mi.
Ih joj ovim našim malo našeg sranja, još se mješaju u tuđa
Sto im je ovo trebalo? Jedno od najboljih SP-a ikada i onda majmuni naprave ovo! I ko ce drugi nego mi Balkanci!
@123a456s789 Nije poenta u tome, poenta je da je ovo bilo nepotrebno na ovakvoj velicanstvenoj manifestaciji! A da te osvijestim, Krim je referendumom izabrao Rusiju kao i ostali dio Ukrajine koji sad kontrolise voljom naroda Rusija!
Jedno od najboljih???Ništa značajno a ni posebno od ovog prvenstva, što više jedno od dosadnijih u zadnjih 20 tak godina --jedino je VAR tehnologija kao novitet obilježila prvenstvo kao neki pozitivan pomak u suđenju.
hebace te rusi, hajvanu
U-krajinac ima smisla sto gotivi nositelje NDH vrijednosti
Ala ce se Rusi zbog ovoga popiskiti po Hrvatskoj, nisu ni svjesni.