Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama ni hodza Hadzib sine ne moze pomoc
Inteligencija djecaka iznad prosjeka. Sastavio je ekipu bez puno komplikovanja. Naši selektori toliko komplikuju, izmisljaju toplu vodu, cesto igraci ne igraju ono sto igraju u klubovima.
Pravo stanje Bh fudbala sedmogodisnjaci na klupama klubova i reprezentacije 😂
Djecak je simpatican. Ono sto nije ni malo simpaticno, naprotiv, tuzno je, neznanje je velikog broja odraslih koji komentarisu.
E pile milo
Sporog i trenutno van forme Krunica preseliti na klupu,a u prvu postavu ubaciti Hajradinovica. Tahirovic vec odavno grije klupu...Pjanic hem spor hem igra u tamo nekoj nedođiji.Vezni red nam je najkriticniji
Bravo sunce malo!
Da ne cita, bilo bi bas fora i zanimljivo.
Niko ti Savo bolji savjet neće dati vjeruj,mali upravu milion posto,jedino možda Šehić jer je sigurniji
Dovesti 11 hafiza i da tavafe oko stadiona dok hatmu ne prouce
Nek posluša Savo malog, ali ne svog nego ovog.
Svaka čast , kakvo razmišljanje.
Mali ne rise
MI ne mzemo igrati 4-4-2! Ni ked je bio Ibisevic nismo bili uspjesni sa dva napadaca u vrhu. Osim toga, kad prednja dva ispadnu tesko se branimo jer smo spori. // Mi moramo igrati, 5-4-1 protiv boljih ekipa ili 4-5-1., a protiv slabih napadati sa 4-2-3-1. Tad imamo sirinu u odbrani, a bocni moraju biti i ofanzivni i defanzivni. Dzeko je uvijek matinela, a i kad ispadne, dovoljno nac je nazad.
Jel se to raspravljaš da djetw
Jel se to raspravljaš da djetw
Cuj nogometni zaljubljenik od 7 godina. Bljak… To je ispiranje dijecijeg mozga
Ti svom malom pustaj Zadrugu, a moj neka gleda fudbal.