Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolašinac dobija 120 hiljada funti sedmicnu platu i cetvrti je najplaceniji igrac a Mesut Ozil koji mjesecno zaradjuje 350 hiljada funti ubjedljivo je najplaceniji igrac. Bravo Klix.
Bravo "tenku" !
DZEKO SAMO POLA MILIONA GODISNJE VISE OD BEGOVICA???
Malo bogumi. Seo vrijedi više.
‘ta će Pjanić kada igra u trivijalnoj ligi.
Igraci u Premijer ligi su najplaceniji. Tu vjerovatno utice i visok engleski standard, svi klubovi su bogati. Takodje igraci koji se prodaju iz ove lige su skuplji od drugih liga.
Da je evropski nogomet popularan u SAD kao u ostatku svijeta, zarađivali bi najmanje 2 puta više. Plate igrača američkog fubala su astronomske (NFL). Plata boljih igrača NBA Portland TB: Harkles 11, Nurkić 12, CJ 26, Lilard 28 miliona... A košarka je po popularnosti u SAD tek treći sport.
@redevil koliko se zaradjuje u NFL?
@duIekreIe New England Patriots: Tom Brady - sa bonusima 27 miliona + sponzori. Gronkowski - 12 miliona + sponzori...Odigraju max. 20 utakmica u sezoni koja traje 5 mjeseci (računajući Super Bowl). Igraju max 30-tak minuta po utakmici. Najbolji evropski klubovi iz Liga 5, igraju do 60 utakmica u sezoni koja traje 9 mjeseci.
Mislim da ga ni Jusuf Nurkic nebi pomjerio iz garda. Jak k'o tenk!
@zeljousrcu Nurkic bi ga smoto ko burek
Seo Kokoshinjach
Hahaha ja teksta majko moja mila. Pa nije ni cudno onda sto je klix.ba SDA portal.
I na kraju, tko ispade najplaćeniji? :)
pricam opstenito za fudbalere (nazovi manekene) - pa jel' normalno da dizu toliku lovu?
Najplaceniji igraci im Ozil, Mihtarian, Remzi i Kokosinac, pa nije ni cudo sto ne mogu bolje od 6 mjesta sve sami panjevi
Jebbo fudbal u kojem je kokosinjac placeniji od Pjanica pa i od Dzeke, dobro se on tamo uvalio, odigra pet tekmi pa na bolovanje tri mjeseca