Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelji je problem sto je pola odbrane ili povrijedjeno ili otislo, a drugi problem je taj sto nisu na vrijeme razmisljali o zamjeni za Adilovica i to je to. Sve ostalo je ok i funkcionira.
Ocigledno je da si ti jedan od onih navijaca koji visi u Tuborgu i dobija instruckije od Amara i ti sad okrećeš problem tamo gdje ga nikako nema. Od Adilovica je bolji svak, za njega ne treba zamjena. Zamjena treba za Amara, Đurbuza, Memu i ostale likove koji imaju jednu jedinu ulogu u Zelji a to je da veličaju svetog vođu. Samo ne mogu skontat navijače, ovo nigdje na svijetu nema - ljudi ne navijaju za klub nego za covjeka. Fuj!! Manijaci gadite mi se!!!!
Dervosejdic Hajd se ti malo opusti. Niko mene ne placa, al nisam isto tako jedan od onih koji ce zbog 5 utakmica zaboraviti gdje je bio Zeljo prije dolaska tog istog Osima. Nije momak pitanje kvaliteta Adilovica, al je imao visinu i zabijao golove, sta god mi mislili o njemu. Ti ako mislis da nedostatak napadaca i neuigrana i potpuno izmijenjena odbrana nisu problem ... ti onda pojma nemas o cemu pises.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema frke Sejo,samo se borite i ginite za svaku loptu pa makar svaku gubili!
Bravo kume. Tako je.
Jamak i Bucan najbolji u prvih 11 definitivno , jos tu dodje Tomic , Kvesa , Stanic i abd sae oparavi Cola , bice to dobro abd !
Samo me zanima kojim će se to transferima baviti Amar. Selimović iz Želje u Krajinu iz Cazina za 10.000 eura - da ili ne. To će bit dileme u Zelji narednog ljeta.
ovako nastavite i ispast cete u drugu ligu. Al to vama nije problem navikli ste vi da igrate u drugoj ligi
Nama je najbitnije da nam je tu lik svetog vođe Amara. Mi smo u međuvremenu zavoljeli njega više nego Želju. Neka Željo ispadne u drugu ligu ako treba, samo neka nas Amar ne napušta. TM 87
Jbg ljudi, šta ćete? To vam je ono što bi rekli u narodu MLADOST ludost.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A zato ja vidim nema statusa po Facebooku "Plava lokomtiva", "Dolina ćupova", "Prvaci, pobjednici najjači ovo ono" Ušutili se.
Jbg, neki šute po 7-8 godina i ništa. A po svemu sudeći, tako će biti i ove.
Nije ovo bilo upućeno pravim navijačima nego onim glory huntersima koji su počeli pratiti Želju od prije par godina i sada ne možeš živjeti od njih. Nažalost, najviše među njima je cura koje smaraju sa proslavama titule i pobjedama a sada nigdje nikoga.
Daj bolan o čemu vi pričati, u BiH svi napreduju, samo sarajevki fudbal 20 godina tapka na istom mjestu!
moraju sto prije izaci iz krize... nije tu kriza bucane, nego je to realnost
ti si mala pizda seadeeee, seadeeee, seadeeeeee
jbg nema se vise para za kupovanje utakmica pa je kriza,al drzite se tek ce vas kriza uhvatit u 14. kolu
Amar sve potrosio u kafani.
Al' zato vi imate. Došao malezijac. A za naše kupovanje... ne brini. Ima još da se igra... Još je rano za podmazivanje. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
rješenje: dino nemoze voditi 1 tim
Želju krize deru.
http://www.youtube.com/watch?v=Nn6dnf8jFz4