Zelji je problem sto je pola odbrane ili povrijedjeno ili otislo, a drugi problem je taj sto nisu na vrijeme razmisljali o zamjeni za Adilovica i to je to. Sve ostalo je ok i funkcionira.
Ocigledno je da si ti jedan od onih navijaca koji visi u Tuborgu i dobija instruckije od Amara i ti sad okrećeš problem tamo gdje ga nikako nema. Od Adilovica je bolji svak, za njega ne treba zamjena. Zamjena treba za Amara, Đurbuza, Memu i ostale likove koji imaju jednu jedinu ulogu u Zelji a to je da veličaju svetog vođu. Samo ne mogu skontat navijače, ovo nigdje na svijetu nema - ljudi ne navijaju za klub nego za covjeka. Fuj!! Manijaci gadite mi se!!!!
Dervosejdic Hajd se ti malo opusti. Niko mene ne placa, al nisam isto tako jedan od onih koji ce zbog 5 utakmica zaboraviti gdje je bio Zeljo prije dolaska tog istog Osima. Nije momak pitanje kvaliteta Adilovica, al je imao visinu i zabijao golove, sta god mi mislili o njemu. Ti ako mislis da nedostatak napadaca i neuigrana i potpuno izmijenjena odbrana nisu problem ... ti onda pojma nemas o cemu pises.
Prikaži sve komentare (30)