Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik je igrao za Sarajevo, Zelju, Olimpic i Borac. Sve "smrtne" transfere je uspio napraviti još mu je samo falilo da je igrao u Širokom a ovi mu se još raduju. Dobro ima smisla sto mu se raduju jer je jedino "pojačanje" koje je u prošloj sezoni imalo klub.
"Imao sam nekoliko ponuda, ali sam se iz ličnih razloga odlučio za Željezničar." HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH... od koga li je jos imao ponude...od pofalickog i vratnika...HAHAHAHAHAHAH...
Jok od njanjara majmune pa vi za sto godina necete imati kalibar igraca koji je kroz zelju prosao u zadnjih 7 godina konjino.
Svaka ccast majstore samo jops da i ove kitare razguzimo naredne sezone i laganini...
Pa ka*amo ih vec godinama !
Meni zao kitara, nisu vidjeli trofej 5 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e moj jado, otpadu jedan
Mars konjino...