Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ograniciti broj stranaca na dva ili tri,a nasu ligu napraviti razvojnom.Svi ce biti na dobitku : reprezentacija,klub i igraci.
eto mozemo konama posuditi igraca u fbih
Davno je trebalo uvesti premijer ligu sa 10 klubova,i 2x18 kola.Još kada bi formirali jedinstvenu prvu ligu,pa da jedan ispada,a jedan ulazi to bi bio pun pogodak.Možda kada u savezu budu ljudi neopterećeni nacionalnim interesima.
Kad će Vico i Miske davati ostavke? Vrime je.
Ako mogu hrvati mozemo i mi, liga sa 10 kluboca cetverokruzni sistem igranja srediti pauze skoro svi bi imali hibridni teren publike ima vise nego u hrv izuzev hajduka eto i uvodimo var ma nije lose al samo ozbiljno od pocetka
Zar nije ovaj sistem vec bio, i odbacen je nakon samo nekoliko sezona. U konstrukciji lige nije problem. Problem je mafijaska stoka sto nema veze sa fudbalom u nasom savezu.
Klubovi do para mogu samo preko izlaska u Evropu, a tamo ne mogu daleko ako su fizički inferiorni. Krivac za to su pauze od po 2-3 mjeseca zimi ili ljeti. Hoće li uvesti drugi format lige, više utakmica i kraće pauze konačno?
Ukinite debilno pravilo o strancima i godiste, ako mislite da liga napreduje ne mozemo u Evropu konstantno samo sa domacim igracima.
Pun pogodak skracenje lige na 10 klubova
Odlično...