Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican primjer prenosenja lazi putem masmedija. A raja pusi, kao sto je i ovu laz popusila. Samo sto je ovo bila benigna laz...
Prvo skoĉi pa onda reci hop onda jedna lasta ne čini proljeće i tako to...
sta se ono rimuje sa "označi turčina"
Srcano navijam da pobjede Mexico, zato sto su se najvise borili od svih repki..Zasluzili su prolazak. Mrtva Poljska ne zasluzuje, Mexico uvijek isti, Argentina se popravila, Saudijci zasluzili prolaz.
Čitam o stadionu koji je napravljen od brodskih kontejnera, koji će biti kompletno rasklopljen poslije SP, i koji će biti poklonjen nekoj od država članica Fife, pa kontam mogli su ovi naši bundoglavi u savezu stupiti u kontakt sa čelnici ma NS Qatara makar da izraze želju za tim stadionom jer država oskudjeva po tom pitanju, pa ko zna, možda nam se i posreći..
Naši bi se posvađali ko će koji paket opreme uzeti i iz protesta izgubli naredne dvije.
Ovako i el bake prije izbora obećava, 🤣
Poslace auta argentincima he he
🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🐪 💚 💪👏👏👏👏👏
Ako produ grupu ubacit ce i set zimskih guma
meksiko je najgore odigro do sad,moraju to iskoristiti i automatski prvo mjesto imaju,jer teško poljska može argentinu pobjediti
Veoma pozitivno su me iznenadili Saudijci!!SVAKA ČAST! Navijam za njih
Rekao im je kupit po Golf dvicu isplatnije je i vise izdrzljivo , inshallah
Garant vozaju bolje makine.
…al ajde kad ste navalili uzecemo…