Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moooozda zaigra za BIH, mozda ! ali za Spaniju,iz druge lige? de ne seeerite
Neće prevejani Safet dozvolitit da na njega pritisak stvara tamo neki del bosque,...toliko amidžića a samo 11 mjesta u reprezentaciji
Pa logično je da igra za Španiju. Hadzici su stara Španska porodica, iz okoline Majorce.
Mislim da je druga spanska liga za madzarsku puno bolja a vidjeliste Besica sta napravi.Ko nije gledao Eldina onda nema pojma sta prica,bolji je od Hajrovica u to sam 100% siguran i takva tipa igraca nam sada treba,nemamo niti jedno krilo u repci.
On Sušiću ne treba, da mu treba, zvao bi ga...Isto k'o i Zukanovića...
HahahhahahahhahHhah da ga spanija uzme da igra??? Ma daj klix kakve gluposti pisete, imaju takvih 1000 igraca spanci
Uz duzno postovanje,ali ko sa 23 god igra u 2.ligi nebi trebao imati poziv repke koja pretendira na EP, ali naravno isto tako mislim i na ove igrace iz Hr lige.Iz nase lige bi trebalo konstantno jednog ili dvojicu pozivati jer sigurno nisu losiji od Amidzica, a i cisto radi reklame lige,pa da se i ostali igraci vide da je moguce doci u repku a samim tim ce i liga biti malo bolja,zasto reklamirat tudje kad mozes svoje...
Kad vec neko ovako prica, nek ide u p i m
Pun mi je kofer ovih koji i bi i ne bi igrali za BiH.Ko ih j...!Ako hoce neka igraju.
odavno me mnije nasmijao jedan naslov kao ovaj...hahahahah cuj da zaigra za spaniju iz 2. lige. ne na dje bi vo
a šta mislite da li novinari, svojim člancima, nekog ubacuju u reperezentaciju iz humanih ili novčanih razloga? zar promovisati nekog ko vam je platio članak nije isto što safetov burazer radi sa svojim štićenicima- kojih ima puno manje nego što se priča? to je meni na istom rangu. ubaciti igrača u repku preko burazera ili putem medijskog pritiska je isto s.r.a.nj.e. samo drugo pakovanje.
pa sta je cudno, spanska druga liga je bolja 10 puta nego nasa prva, zato se ne cudite, on ipak igra u spaniji a ne u bosni.
Jedino da pređe u Hajduk... ta će španska segunda, bola kod nas igra lik koji je nestandardan u prosječnoj ekipi u HNL-u!!!
Nije vam ovo trebalo evo sad se susic svadja sa del bosqeom da bog da na dobro da okrene
A cudi me kako nema clanaka i Zecu, zadnji put su o njemu davno pisali, prije 3 dana. Covjek ima 5 nastupa, prosuo se u svakom a tad je bio u formi i sad se namece preko ovih jadnih novinara i portala nije odigro 90 minuta ima godina. Kako bi se sad tek prosipao u repki?! Onakvih i ovakvih kakav je ovaj iz Segunde ima bar deset koje vise ne trrba zvat,a ovi nam trpaju jedanestog i dvanestog.
Kad ovako postavi stvari ja bih mu sad reko e nek te Del Boske zove kod nas neces nikad! Ovo je klasicna ucjena! Hoce li se ikad lojavit igrac koji ce rec ja volim svoju drzavu BiH i cekacu da me se sjeti BiH, a u medjuvremenu me moze zvat i Njemacka necu joj se odazvat. Ima li takvih karaktera medju Bosancima i Herc.??
Budi dostupan zvace te sead susic
Del Bosque ima prednost, ne trebaju nam igraci iz Spanske lige... prednost imaju NHL i BiH Premijer, a i ovaj se ne preziva Susic!, cini mi se! I jedno pitanje: Ko' mu je menager?