Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Sarajevo ovo nam je trebalo! Sarajevo Siamo Noi
U velikom stilu? 😂 Ne sramotite se naslovima, nema u nasem sportu nikakvog stila. Ne znam ko moze gledat ove retarde iz domace lige i 10 minuta kako se ganjaju po terenu, sve go antitalenat. A ovi sto ce lupati minuse na moj komentar neka pogledaju istini u oci i pomire se sa cinjenicom da nam je fudbal na najnizem mogucem nivou.
Treba Nama opaliti šamar da pocnemo igrati,proradio inat izgelda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao navijač želje, bravo za Sarajevo!
Hvala jaro
i ja sam brate takođe Manijak i cestitam Sarajevu 👏
A čuj, u velikom stilu. Oni ne mogu tri dodavanja napraviti. Ako nam je ovo veliki stil jadna li nam majka svima nama, bez obzira za koga ko navija.
Pa zar nisu bosanski Real Madrid hahahaha.... konacno upisali pobjedu protiv jakog Goška
Haha 17 mart
Sarajevo je Sampion Imamo ekipu da razvalimo svakog protivnika kao sto smo poderali ove Gabelove miševe Sarajevo je Gigant sportskog kolektiva imaju najace navijace. Horde Zla su navijaci i simpatizeri koji stoje uz svoj klub kada gubimo i kada pobjedjuju.Bordo boje branimo ponosno prkosno duhovno motivirano na stadionu I van stadiona.Vjerujemo i vjerni smo do groba.
Ahahahahahhaha....Falite me usta moja...Adile jesi čuo da ih nije bilo jedno pola godine na sjeveru? Toliko. Hvala na pažnji.
njih dvjesto na sjeveru a upale 400 baklji. Baš su retardirane te Hz
Jedan licemjer ne da reprezentaciji ds trenera u trening kampu sarajeva u butmiru, onda otpusta Hurem sa selektorske pozicije posle 13 godina,jer radi i za sarajeva,samo početak osvete,I svi to gledaju i šute, a sutra to čeka i njih,šta možemo izgubiti ako se pobunimo protiv saveza,oa ta koga se igra fudbal,za nas navijače, ili za savez,bruka i sramota smo zajedno što ovo dopustamo
Pa sta bi vi kad vama pase kad placate te iste sudije kad vam se poklanjaju titule 8nda je sve uredu a 3 faula kad vam ne svira belaj ,smradovi jedni
kakvi je sudjene kitari
pozabavi se svojim drugoligasem
Sad idu mokri snovi o tituli, o ligi prvaka i nadigravanjem sa Real Madridom, o milionima i kamionima, o dudlanju nargile do prekosutra navece itd itd. Zatim slijedi neki remi protiv Tuzle ili poraz.
Manijak sam al cestitke Sarajevu 👏
I kad ti budu svi leđa okrenuli uvijek će sjever tvoj za tebe ginuti ! Bravo momci.
Pa kad ginete sto vas ne bi pola godine na tom sjeveru
Kad je normalno suđenje može se i pobijediti...koga je velikan iz platonove dobio ove sezone 4 razlike a da nije Sloga sa juniorima
Strasno 😂😂😂😂😂😂😂😂
Nazalost, ako im se oduzmu bodovi,.biti ce tesko izboriti Evropu.
Mirvicu ovog Hasica moras zadrzati kako znas i umijes.
Znate kako kazu. Jedna Lasta ne cini proljece a generalno ovo je sezona za zaborava kao sto je bilo i zadnjih nekoliko. Odrigrali jednu dobru uzdice se i dobot ce po nosu i tako u krug.
Briše klix,ne žali!! 😂🖕