Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igra bez ideje, dosta pure jos treba
jbg nema kupovanja tekmi u lp to moze samo protiv slobode travnika slavije i tako tih klubova
Momci kasno je, hajmo Lech
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Daleko smo mi od Evrope... budimo realni.
Ovoliko muškaraca na jednom mjestu a sve pi****e prepali se u startu i onda ih možeš j*****. Nema tu igre dok srce ne proradi ovo sve smetlje plačeno.
Ono sto je nevjerovatno u svemu ovome je ZAVIST I NEZNANJE prosjecnog bosanskohercegovackog covjeka. I to nakon svega sto su nam susjedi sa istoka i zapada ucinili. KATASTROFA!
Uslov za ulazak u grupnu fazu bilo Lige prvaka, bilo Lige UEFA-e je biti prvi u Ligi po livadama, sa 10-20 bodova ispred prvog pratioca. Primjer: Dinamo Zagreb.
Kakva je Lech ekipa saznacemo najbolje vec u sljedecem kolu kvalifikacija kad igraju protiv Bazela. Bazel se proteklik sezona naigrao u grupnoj fazi Lige sampiona, a posebno ih pamti ManU. :o))
Ja ase inače ospem od nogometa i navijača, jer je to apsolutno postalo van sfere normalnog i kulturnog. Žao mi je da su ispali, ipak su domaći tim, makar su oduvijek bili politički mezimci. Ali mi nije jasno kako se to navijači upale kao zub ama baš svaki put, ko god da igra, klub, reprezentacija, i da baš toliko izgube objektivnost? I nemojte mi lupetati o strasti, radi se o korištenju moždanih ćelija.
Valjda ce sada kazniti i poljake zbog onih pjesama i navijanja???
Sarajevo bolje igralo prije 7 godina kad su bili na viršlama. Nisu u pitanju pare nego ideja i razvoj (dugogodišnji). Pravi primjer za ovo je Man. City kojeg svako rokne u LP a vrijede milijarde. Treba nama dosta vremena da razvijemo klub i da igramo neku prepoznatljivu igru. Treba naći iskusnog, dobrog menadžera (ne trenera), otarasiti se staraca i antitalenata iz tima i graditi ekipu.
ĆORAAAAAK HAHAHAHHAHA
Kukuruz fudbal liga ljudi goli klosar do klosara
i ovi igrači sarajeva imaju plate po 5,6 milja eura hahahhahahahahahahhahahahh
Neće ni Željo daleko, to je realnost.. Nego šta radi onaj grb Hz na tribini kod poljaka ? :D
bicu kratak.. ko qrac igrali u 180 min..
Odavno ja govorim propast Sarajeva! Danas grad ostao bez novca večeras klub ostaje bez Evrope. U nečemu mora bit problem, naći i riješit ga.
Svim jadnicima,smradovima,kompleksasima koji nemaju svoj zivot i zive za momenat da se nakace na nas clanak i ispolje svoju mrznju prema FK Sarajevu zelim od srca da pozdravim majke,sestre i ostalu mnogojadnu rodbinu i prijatelje (istomisljenike)
Nemamo zivot ako govorimo cinjenice ? Nije dovoljno bit prvak drzave i ispast u evropi bez datog vola a da ne primis kritike.valjda kritika cini klub velikim.ili se zadovoljavas mahalskim standardom ?
Ja navijam za Zelju,i ne mrzim Sarajevo,dosta moje raje su pitari,kako da ih mrzim...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako mi idu na k.. ovi satro strucnjaci. Vase misljnje, znanje o fubalu je ono kako cujete od nasih papanskih komentatora. Lech je kurton od ekipe, bez driblinga, bez posjeda lopte, bez neke spektaklarne akcije. Sarajevo je u dvije tekme pobjedilo samo sebe. Bolje da su nam juniori igrali