Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PornHub otkupio prenos
@dragonba Inshallah, ispadaju u prvom kolu, to jest pretkolu. Vidi Allah sve, kako je unisten Zeljo, a kako Bakir Zivkovic gura Sarajevo.
@dragonba ... MUUUUUUUAAAAAAAAAHHAHAHHAAAHAAAHHAAAAAAHAHHAAAAA.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Momci samo muda do poda izaci i potuci se za rezultat. Nije sramota izgubit, sramota je bojati se i naguziti se prije pocetka tekme. MUDA DO PODA MANGUPEE!
🇧🇦 Od malena za sva vremena!! 1946 ☆ 1987 👹
Opet ce papanski klub popusit vise od petarde haman. Ta ce ti papci.......
Ako je zvijezda dobila liverpul, sa ozbiljnim peistupom i zalaganjem sto nebi i celtik pao a nije barcelona
Neko Celtic,neko Troglav.
Seljačine
Jacu platu ima cistacica u bh telekomu nego prvotimac u sarajevu a vi dobijete celtic koji vrijedi samo 90 miliona eura .Samo vazelina ponesite na revans i pampers pelena.
postavite kutiju da vam skupljamo za licencu hahha
Sretno! Sljedece godine abd i Zeljo da se vrati starom sjaju.
Seltic je znao da gubi prve utakmice u sezoni i od amatera Red Impsa sa Gibraltara ( naravno, prošoli su i revanšu).. Ne oĉekujem da će lako dobili Sarajevo u prvoj. Prva utakmica u sezoni, a i inače su lošiji u gostima.
Ja mislim da se nece osramotit, nasima samo treba utufit u glavu da nebudu p...ke i sa su ovi drugi od krvi i mesa
@bug123 sta ces im utuvit kad su oni Pickurine kao i navijaci
@viteki67 dobili vas u derbiji i tamo i vamo (na sugavici pornic), uzeli duplu krunu, istukli vas kod olova, i opet se javljas ? sta drugo ocekivat od zeljenih jazavaca neko kliksic komentare
Bolje je da dva, tri dana gledamo Škote na ulicama Sarajeva nego smrdljive Arape sa umotanim ženama
"Ko suta daje gol ko ne suta ne daje gol", Braco
Prognoza: Sarajevo vs Celtic 2:1 Celtic vs Sarajevo 2:2 Najbolji klub sa najboljim navijacima u Evropi, koji je mogao doći u Sarajevo !!!!!! Sretno Sarajevo !!!!!
Dalje od pretkola neće ni otići!
Celtic World Ranking: 66 Dovoljno za spektal. Pa bilo koje vrste. I zijan da bude ima liga Evrope, tj. još dvije dodatne tekme u Evropi.
https://footballdatabase.com/clubs-ranking/celtic
Ma to super Celtic,kada bi izgubili 100-0 i kući i u gostima,ali barem na trenutak ćemo biti dio normalnog fudbalskog svijeta.E zato se vrijedi boriti.Nadam se da će igrači i stručni štab toga biti svjesni ,a od nas pitara ima da imaju neviđenu podršku.
@gooUser1552840539 a još je pozitivno, i to ako ispadne Sarajevo, tek ide na poziciju, na koju su sada ostali bh klubovi (ako prođu) u pretkolo lige Evrope i tu sui neki rumunski, albanski ili makedonski klubovi. A biće i atmosfera na Koševu