Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velez vodi protiv Zrinjskog. Majorizirani na aparatima.
Dovoljno su ih ispaljivali.
ponosi se majmun sto su napali obicne ljude, takve samo i smijete ne naoruzane nespremne i stare
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Želudac me zaboli iščekivajući kraj! Samo gazi Rajvosa!
Odrijesio amidza kesu pa poceo castiti sudije.Gdje si sad Selimovicu, smokljo, sto se sad ne bunis na sudiske odluke. Nema potrebe kad se ocito svira u korist tvog smrdljivog kluba. Sto se nije svirao penal za Siroki.Penali se samo sviraju drugoj strani, smradovima u bordo dresovima. Nisam simpatizer ni Sirokog kao ni Zrinskog, ali bi vise volio da neko od njih osvoji titulu samo zbog ocitih sudiski odluka u posljednim utakmicama Sarajeva.Hocete na silu da budete prvaci.Samo tako i mozete biti prvi.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO YEBEM TE lišticooooooooooooo Pobjeda za Vedrana!!!!!!!!!!!!!!!!!
I naravno, meljovci MRŠ POD GUZOVE!!!!!!!
hvala Jajajevu sto nam sirom otvori vrata tituli da je nedaj boze siroki dobio morali bi oni cak dva puta kiksati da bi ih mi presli ovako hvala Jajajevo
BIJELI ANTE NA APARATIMAAA.
Crklo krme 1000%
Cimirot i Duljevic odigrali utakmicu zivota. Duljevic radio sve ono sto je raja govorila da ne radi. Nije nikako bio sebican i odigrao daleko najpametniju utakmicu nakon dugo dugo vremena. Cimirot bio precizan i beton u sredini. Mali stvarno zasluzuje biti najvrijedniji igrac u ovoj ligi i nadam se da ce otici u veliki klub jer to zasluzuje. Svi su super odigrali. Mogli smo jos bolje.
Pitari smo Bordo krvi, uvijek ćemo biti prvi!!!!
Liga po livadama je takva da svaki iole ozbiljan prvak, a gledajuci danasnji kvalitet lige mora biti bar 15-20 bodova ispred drugoplasiranog.
50 % navijaca u BiH na aparatima. Pred apotekama redovi. Ceka se da se otvore u ponedeljak. Apaurin, apaurin ... Leziliumi ne pomazu! - zna li neko sta je u pitanju. Bolest, trovanje, nervni otrovi ...
SARAJEVOOO SARAJEVOOOOOO
Svi veliki klubovi nose ime grada. Madrid, Barcelona pa i Sarajevo :) hihi
Real?
Ili Atletiko?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
izgleda da ce Zajko Zeba sa ekipom tuzlanske Slobode u zadnjem kolu odlučiti prvaka :)
Samo je nebo iznad nas.
Sarajevo ide u Lukavicu, pa sa Zrinjom, pa gradski sa Željom. Eh ako ovdje uzmu 4 boda na konju su
a Široki s Travniko, Čelikom i Drinom.
Kakva bolan 4 boda?
takooo jeeee! ***mm te listicooooo
poklopise krstasi ove skutore iz listice......vlacice cekamo tvoj komentar za kaj se zbilo sa jedno nacionalnim deckima sisaj ga antekarino ZELJO SAMPION NA KOSEVU
qrca graha 3-0 vam ne gine, pozz
Hajmo strumfici analiza utakmice,pošto nas pratite pozorno.....
A vi nas ko ne pratite,pa ne igrate u bundes ligi a mi u ruskom prvenstvu pa da se ne pratimo!Pusa za male pitare i spremite vazelin na hadisonu kad vam dodje gigant sa grbavice!
Gosn artois nemojte prepadati navijače nk sarajevo. Ak se naljute budu vas ružno pogledali...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a neka vala i Bošnje osvoje nakon nekoliko godina titulu, pa vec godinama titula ode u Hercegovinu. Iako s obzirom da ima jos 6 kola, moglo bi opet u Široki, pošto Sarajevo ima okršaj sa Zrinjom i Zeljom.