Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu najefikasniji ali ih kamenjari redovno ispraše, a u zadnje su vrijeme postali lagan plijen i pod Šešićkom planinom. Da ne spominjem štrumfove sa Grbavice koji su pitarima zadali dosta glavobolje. Prema tome, nemate šta reklamirati.
Svi u svemu najbolji a Sloboda sampion. Ne valja vam ta racunica nikako.
Koji debilizam majko moja, umjesto da se da medijskog prostora jesenjem prvaku (ma ko to bio) vi nadjete neku glupost u kojoj mozete izdvojiti Sarajevo...
U ovom slucaju steta se nanosi Slobodi jer ovakvim clancima se umanjuje vrijednost same titule, ali bez obzira ko je prvak, da li Sloboda, Velez, Zrinjski ili neko cetvrti, nije bitno ko, treba da im se posveti paznja, jer su svojim zaslugama prvaci BOSNE I HERCEGOVINE, a BOSNU I HERCEGOVINU ne cini samo Sarajevo nego i ostali gradovi koji se nalaze u njoj. Na ovaj nacin, ovakvim clancima i inace politickim stavovima svi oni koji nisu iz Sarajeva treba da budu u drugom planu, zalosno...
jasta je ,vidi se na tabeli a i ststavu ;D
Jos kad dodju Brazilci!
Bosanski Leciester iz Rudarske br.2
ovoliki članak na efikasnost .... šta bi bilo da su još prvi na tabeli - snimili bi film? Sarajevo izgubi - prilog federalne traje 3 minute, Sloboda pobjedi samo golove prikažu. I onda kažu još - Sarajevo je BiH - jeste ako se govori kako živi na račun ostatka BiH. Mrs.
@Baton® Jel budzet BiH u Sarajevu-jeste, jel federalni - jeste, kantonalni - isto... i svi ti političari, predstavnici, kur.i palci svoje dilove i pare odradjuju tu - ni sami niste svjesni koliko je zajebano u ostatku BiH jer ste direktno ili indirektno se prislonili na državne kase. Ja ne raim, niko mi u kuci ne radi - ne zivim vec prezivljavam, i jesu krivi svi u SA jer glumataju glavni grad Bogom dat a samo grabe sebi i svojima, boli ih k...c z posljedice. E to ti govori 100% Bosanac.
Zeljo je srpski tim i za nas uvek Sampion, kakvo crno tursko-balijsko Sarajevo. Grbavica bastion srpstva. Nepobediva Dolina cupova.
Na kraju sezone će se moći hvaliti da su kao najefikasniji uspjeli izboriti 3. mjesto i nastup u Europa ligi... A tamo ih čeka Borussia Monchengladbach.
Monchengladbach dobije Bayerna s 3:1....
Borussia Men'glabaš.