Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je, barem su se borili hrabro! Sad mrsh nazad u mahalu!
a evo jedno pitanje za tebe lulo koliko je puta torpedo bilo prvak države u ovih 14 godina i koliko je puta uzelo kup bih ili duplu krunu ili super kup,eto jedno jednostavno pitanje.pa kad sabereš podvuci pa vidi gdje je željo a gdje je torpedo.........NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA.
JOJ KOLIKO DUŠMANA IMAMO TO NIJE NORMALNO. HAHAHA, JADNI STE DA JE TO ZA OZBILJNE ANALIZE! SVAKA ČAST POJEDINCIMA, ALI OVIM UMOBOLNICIMA NE TREBA DATI DA NAVIJAJU NI ZA SVOJE KLUBOVE. POCRKAJTE DUŠMANI Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija
\"Gdje ste bili ovih 5g,naravno,borili se za opstanak,krivili druge za vasu slabu igru,igrali Bajramske i Bozicne turnire i naravno gledali SARAJEVO kako igra u Ligi Prvaka i Kupu uefa a evo sad nas opet...\" eto koliko znaš o svom klubu :))) Kakva ba Liga Prvaka i Kup Uefa??? Čuj Torpedo igra LP I Kup Uefa, jaooooo sviju mi pa vi ne znate ni šta igrate.... U LP I KUpu Uefa samo možeš pogledati Želju nekad, a vi ste za toga mali ;)
Enjoy in life:-) http://www.youtube.com/watch?v=FoFq8EpiuAU
Strumfici,kako ste samo jadni i smjesni.Cjelo vrijeme pricate mi smo ono pa mi smo ono,ma sta ste vi.Igrate prijateljske tekme u Fojnici,igrate sa Famosom i jedva cekate turnir u Ilijasu.Pricate o davno proslim vremenima,nekad bilo i vise se ne ponovilo.Gdje ste bili ovih 5g,naravno,borili se za opstanak,krivili druge za vasu slabu igru,igrali Bajramske i Bozicne turnire i naravno gledali SARAJEVO kako igra u Ligi Prvaka i Kupu uefa a evo sad nas opet,pardon ne gledate nego pratite ponovo u Ligi uefa.A s obzirom da je o BIH bio rat,i da nam je fudbal sranje(evo pogledajmo zelju i sve ce nam biti jasno) i da klubovi raspolazu sa ono malo novca sto imaju pa naravno da je za nas svaka pobjeda u evropskim takmicenjima,svaki prolazak u naredno kolo VELIKI USPJEH.Zato odjebite stoko seljacka i umrite od zavisti i ako neko od klubova moze bolje NEKA IZVOLI FKSARAJEVO SAMPION BIO I OSTAO
U kojem kolu vam gostuje Sinan Sakic? Ljuba je bio u proslom. :) Navijaci zelje bolje znaju sta se desava u Sarajevu nego u njihovom smijesnom klubicu. Kunem ti se ja ne znam dva njihova, nazovi igraca :)
Ma mozete vi nama j.... sta hocete, sto pokazuje koliki ste d_e_b_i_l_i! Ali mi vecras igramo, a gdje ste vi?! Nemojte ih tjerati na temi, neka ih! Merak ih ovako slusati i kako prste od zavisti!:-) Neka vas s rajom, mozda i naidje vasa lokomotiva, hahahahahahahahahahaahh.......
Da ODTORPEDAMO sa stranice je\'l :)
ko si ti da postavljas pitanje... J.e.b.e.m ti ja zenski dio familije... Poserem ti se u usta pitarska...
Za sve one koje prate manjeg sarajevskog ligaša: odyebite sa teme, bezveze spamate, zavist vam vristi iz svake rijeci..ko sto rece kolega, ako prodjemo veceras, komotno se selite iz grada. Za ovu \"raju\": ja sam naprosto uzivao kad u utakmici Litex-zeljo 7-1, isto kao sto znamk da su oni uzivali, kad smo mi igrali u Baselu, i to tako i treba da bude. Pitanje jedno za manijake: koliko ste evropskih utakmica odigrali u zadnjih 5 sezona?
Ima onaj jedan Cigo dao sinu ime Torpedo :)
Bajke su na drugom spratu X D ... Cluj - Torpedo 3:0
Pitari n.a.p.u.s.i.t.e mi se k.u.r.c.a :)
Komsije sa Koseva idu u goste familiji u Rumuniju.. :))))