Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A govno sudijsko nagradjeno, bravo prodane baalije iz saveza
Sta ce baaaalije su gore od ceeeeta
Ismir Mirvic je fudbalski Fidel Castro,pocela je revolucija U BH fudbalu...Podrska našem predsjedniku,najaci lik kojeg vole igraci i navijaci,Pa cak i ljuti rivali,gospodin covjek IDE postenim putem,kakve Mu koristi da kupi ligu kad nece nista postici u Evropi,covjek stvara uslove za Lige Prvaka ,a Ovi ga koce odmah na prvoj stepenici !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bojkot lige
Bojkot svega srpskog
A sta je sa Mateom mamojebcom
saveze poREMse vam u stau punim
Zašto se oduzimaju bodovi u prvenstvu kada se igrala utakmica Kupa? Je li to po propisima? Meni nije logično. Ok da te kazne u Kupu i izbace iz tog takmičenja.
Cuj oduzimanje 3 boda zbog prekida u kupu....
Hejteri će reći da Vico gura Slogu a razumi da je to ispravno
Otkud Sarajevu 3 boda?
HOCEMO LI NAPOKON USTATI I NAPRAVIT IM PAKO OD ŽIVOTA ?? VRIJEME JE !!
Samo guzzi stoku Abdićevsku. Oni su otjerali Begića a doveli Čolpu...
imate uhljebljene ballije u Savezu pa sa njima ovo raspravite...naravno da će Srbi i Hrvati u Savezu podržati 'svoje' klubove al Balijje neće jer misle samo na svoju guzicu...Kup će se našteliti ili Slogi ili Širokom...eto
🤣🤣🤣 Bravo Vico
Samo im 3 boda uzeli hahahahahahaha 😂😂😂😂😂,koja smijurija
-11
SAMI PROTIV SVIH!!! VTS-SVI U TUZLU!!!
Ma mirniii budite !!! FKS to smo mi
Željo šuti jer im je Vico sredio opstanak. Pizde baliske, i onu shugavicu su dobili reintegracijom u ratu, a ne borbom
Kao da su navijači branili grad, svako svoj stadion .. hajde spusti se na zemlju malo sigurno nisi ni doživio rat 2002. godište ili nešto tako
nisu navijaci al jesu sarajlij'ce, tako da isti q....nego idi jedi proizvode pekare manja i skini mi se s qurtza
Sad da ne komentarisemo sudjenje (rasprava bi bila opsirna i suludo je komentarisati), ali napustanje utakmice bez obzira sto je kao revolt mora biti kaznjeno, pravilnik je takav. A vi ste nasjeli i to u 93 min koji ste vi levati.
Sarajevo nije napustilo ligašku, već kup utakmicu
Ja i ? Hocete jos minus 3 gratis ?