Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete pričati da je igrao drugi li peti tim Quarbaga, možete pričati o sreći, sadaki i tome sl. Sarajevo je danas pobijedilo ovogodišnjeg predstavnika Lige Prvaka bez svoja četiri standardna prvotimca. Ko je pregledao utakmicu priznaće da smo ih nadigrali u gotovo svakom segmentu igre. Bravo Husrefe, bravo bordo momci!
Ekipa koja je odigrala remi sa Atletico Madridom ljudine. Kakvo Sarajevo? Strašno Sarajevo!
@ademduljevic1 ma djaba nam sad ova prica ko jos gleda prijateljske utakmice mi se tjesimo ovakvim stvarima zato sm otu gdje jesmo ,a oni su tu gdje su.bolje bi bilo da je sarajvo izgubilo ali da igra grupnu fazu EL.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BRAVOOO !!!! strumfovi na aparatima
Dva puta je dva puta
@LjiljaniZastavaMojajesmo vala strasno smo se prepali
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi ovi sto govore da je Qarabag igrao sa ž timom,pogledajte prvo sastav ekipe Qarabaga,pa onda na transfermarktu im pogledajte prvu postavu.
Pa i njima isto fale najbolji igraci
Pobjedili drugi tim, juniore ili kadete, sigurno nisu prvi tim. Bolje im je da ih nisu dobili jer će sada krila dobiti, kontaće jaki pa kad ih spusti neki nižerazredni klub iz PL onda ide hvatanje za glave, šta se dešava. :D Cirkuzaju mame mi, nijedan igrač iz prve postave nije igrao za Qarabag!
Svaka cast
Svaka cast
Uvijek se ovako nadignu i onda brutalno padnu na zemlju. Hahahahahahahaha...
Spustite se na zemlju, alo??? da vas nebi krupa opet spustila
Zovnite Lendru neka se skloni, mazija je napolju.
Ta će Quarabag. Još da Hebib kloc zna bila bi im petica
Gledam ko je igrao za Qarabak..pa ni jedan jedini igrac iz prvog tima sto su igrali u Ligi Prvaka...samo jedan sa klupe. :s
Ma i i ćemo sa njima početi izvoditi drugi tim. Njanje su truba stroga.
sevapa su zaradili, digli se pitari ko da su dobili prvu postavu barse i to kamp nou
Idemo Husrefe, do titule
Navijam za želju, a od ovih većih klubova za Saraj'vo.
Sanjam fanfare, slavlje najvece, jesen blistavu i zlatno proljece... Stadion Kosevo, nakrcan ljudima i grb sto kuca, umjesto srca, u nasim grudima.... 1946 do groba... bravo momci !!!
Možeš samo sanjati.
A ma kakav oeti tim Qarabaga? Pogledaj te im sastav. Samo Medyedev i Sehic nisu igrali. Nemoj te lupati suplje, zato sto je Sarajevo podpuno nadigralo Qarabaga. SVAKA CAST IDEMO DAJE
Kontam nesto ako je ovo Qarabag i Lige prvaka onda je mogla i Drina iz Zvornika proci u Ligu prvaka prosle godine.
Sarajevo brutalno dobro odigralo prvo poluvrijeme. Drugo je isto tako bilo na nivou, ali je dosta izmjena poremetilo igru. Rahmanović, Stanojević i Adukor pokidali i ubjedljivo najjači vezni red u ligi. Halilović vrlo dobar. Svi su odigrali veoma dobro, osim Hodžića i Hebibovića. Još je falio Ahmetović, Mihojević, Sarić i Bekić.. Ako ovakvu igru prenesu na ligu, ovakvu nabrijanost, kretnju i presing, to će biti strahovito.
prvaci svemira a vec u sirokom po usima ;)
@mislis? Ti prati svog željkana, popusti se FKS..