Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla City prvi, nisam nikad mislio da ću to reći...
@fbUser1567373864 Sloga Simin Han cuj tuzla city !
@fbUser1567373864 To je kratkog daha.Sarajevo je sampion. Kamenjarski srbi su ispuhali, Zeljo nema sanse da odigra do kraja, bez nekoliko kikseva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mogla bi Tuzla City u Evropu, al i igraju momci nema sta. Bravo
@grbavicka15 Al golemo je skutorija presusila. Karma je cudo
Dokaz kako dobro funkcionoše tim u kome se zna ko je gazda, a ne nekakvi upravni odbori.
Ajmo Siroki napolje u federalnu ligu
Klix pederski portal, urednici dudlaju Nelsonu! Podržavaju gej paradu i njihovu slobodu da prosipaju pogavštinu, kažeš nešto protiv njih banuju te... ŠOVINIZAM! Treba bojkotovat klix nek se ugasi pogani portal koji živi od toga da zavađa narode u BiH.Cenzurišete zdrav razum, puštate u eter pogavštinu! Srozavate društvene norme da bi se uvrnuti i odbačeni osjećali ugodno i sigurno.Evropa? U evropi vješali žene dok se na bliskom istoku razvijala matematika, medicina, poezija itd..
Bravo Tuzla i to City dio! Bravo Azmire Husiću!
Listica napokon tamo gdje joj je i mjesto a to je u supku hercegovine !
yebo majku ovo sarajevo svako kolo haman igra kući protiv zvijezde,radnika raspalog veleža..čim prošetaju do Grbavice peticu pojedu,u širokom isto samo nisu gutali..jel i sljedeću fks igra kući protiv zvijezde09?
@iksDe, a vi vazda kaskate za njim.
Sarajevo kući ima 5 od 5, željo je kiksao protiv borca, slobode.. bruka
Orthodox Celts - Star Of The County Down...https://www.youtube.com/watch?v=HEt2XdN_TbQ
Tanka igra mora se popravit ako mislimo nesto napravit al dobro je 3 boda su 3 boda SAMO JAKO 1946
Evo pitara odmah sampioni,a igra im kurcu nevalja da je za 20 posto zvjezda iskusnija ovo bi glat dobili,sarajevo jeste dobilo, ali vrlo losa igra.Protiv tuzla citya nemaju sta traziti sa ovakvom igrom zijan 100 posto.
dobar ovaj sloga simin han ili modernije tuzla city...trenutno dobro igraju, sjecam se one sezone kad su ulazili u premijer ligu dosta sudija su potkupili i dosta meceva su tako rijesili. zato sad haraju ;)
4.000 navijača ? Nije mi cilj da provociram ali onako na slikama kad se spoje sve tribine izgleda kao da je 500.
@Raptor44 pa pisu da je 4000 i kad bude 6000 i 8000 ...ocigledno nit smije vise nit manje biti ...po direktivi ...u nekoliko navrata ove sezone je posjeta na Bilinom, Grbavici i Vrapcicima umanjivana itekako po zapisnicima ...pa sam se ja pitao ako je Grb vizualno skoro puna a on napise u zapisnik da je bilo 9000 ...pitam tog delegata gdje ce stati ostalih 4000 obzirom na kapacitet!? ...Kosevo kao kosevo skoro 38000 i nije velika razlika u vizualnoj popunjenosti izmedju 2500 i 5000
Cijeli članak posvetite Pitarima, a bukvalno na kraju tri rečenice ekipi koja je preuzela prvo mjesto na tabeli?! I ne padne vam na pamet da to možda nije u redu? Aferim!
Treba ligu ugasit kad vidis ko je prvi, ove vjestacke ekipe treba rasformirat, cuj mladost iz doboja kod kaknja tuzla siti fuj ..
@Consigliere3 A sto bi rasformirali? Oni su krivi sto pobjedjuju?
Iz Tuzle se ne šalu!!
Tuzla City= Manchester City za sirotinju