Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova igra i zalaganje na terenu lici na nesto i raduje sve pitare, nadam se da ce se vidjen ritam nastaviti i ubuduce. nema veze i da se izgube bodovi ali brate igraj i bori se, niko ti nece zamjeriti. sretno do Titule!
@Uzeire aj popij i one crvene tablete vidiš da ti trebaju.
nikad ZELJO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Četiri standardna i najbolja igrača falila (Ahmetović, Rahmanović, Hebibović i Adukor) uz Handžića. U prvom dijelu, komplet odbranu s golmanom su činila djeca Sarajeva, a ukupno sedmero igrača iz pogona FKS je danas nastupilo. Svaka čast, next.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
@Vinskonna zelim da mi posaljes broj mobitela od sestre, platit cu joj 1000 eur da se ne mucis ti bezze i pljackas raju po sajtovima!
Zašto nema spornih momenata u emisiji ponedjeljkom, pa zato što Sarajevo i Zrinjski tako žele da kradu bodove
hebote, sad kad je savladalo krupu, real madrid i barcelona su picckin dim za njih !
Kakve dvije naštimane utakmice hahahahaaha...
Ko je ovdje budala? Zar nije ocito da zrinjski opet kupuje utakmice
a sarajevo ne kupuje
Radnik standardno prodao utakmicu Zrinjskom.
Šampionski !!!
Preofiran gol Zrinjskog kod 16 prima loptu zadnji igrac i pored toga 2 ga protivnicka napadaju. Umjesto da izbije on fol prima loptu 🤔
Putem slave kreni ti opet prvak postani 1946 Srijeda SVI NA KOSEVO
Kako igra ovo Sarajevo.
Čestitke za Sarajevo...