Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovo napravljeno Zrinjskom negdje na "23%" (ko li izmisli lažni procenat), bilo bi kukulele ugroženi Hrvati, mlate ih muslimani, pokušaj terorizma ovo-ono. Još bi i po Hrvatskoj kukumavčili da se poduzme nešto, ne mogu oni opdtat u BiH. A kad oni naprave ovaj krkanluk, prave se blesavi.
@SharganovoUlje kakve veze Zrinjski ima s ovim događajem? Duša Vam po nama, kako ste zli tako.
@MostarskoSunce kakve veze ima stadion pod Bijelim Brijegom sa politickim isprtkom zvanim zrinjski Mostar? zasto ste toliko opaki i zli?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
40 maskiranih, pa to je organizovani terorizam.
bosnjacki terorizam
U drugim normalnim drzavama klubovi sami placaju osigiranje jer policija ima pametnijeg posla. Ili plate policiji. Ko ebe bagru nacionalisticku i kozoju ligu. Ukinut. Cuj velez trazi da nadlezni organi. Ovo nema veze sa sportom. Prodaju utakmice i jos cekaju da ce ih neko stitit.
E sad mi pisite o ona dva muflona koja tvrde: Tezak polozaj hrvata u BiH. Govna ustaska.
Kako god za mene he ovo bio upad maskiranih hercegovki..... Pikika. Bez muda.....
Jesmo PAPCI svi odreda! Kome je ovo trebalo? Ni jebenu prijateljsku u BiH ne mogu odigrati. Tuga!
P. S. Ovo je organizovano bilo, što znaći da se lakše može rasvijetliti. Vlast ovo treba i mora riješiti za dobro svih nas, odgovorni neka odgovaraju, lako će ih naći jer se ovo nije desilo spontano.
Svujgdje i na svim utakmicama za sigurnost su zaduzene zastitarske agencije. A njih nije bilo jer su bili maskirani i upadali na teren... policija osigurava samo na poziv i/ili po procjeni da se radi o utakmici visokog rizika. A Velez ih garant nije ni obavijestio jer se to placa dodatno!
Velež nije bio organizator utakmice. Mogao si to iz teksta skontati
@Velež U pravu si! Eto umjesto Velez stavi Sloboda. Isto je. Ne navijam ni za jedne ni za druge
emancipovani europljani
Ne povezujte sve sa nacionalizmom isprani mozgovi!!! More belaja i problema je bilo na relaciji Mostar - Siroki Brijeg kao i na relaciji Banja Luka - Prijedor ili nekad ranije ali odavno slabije Banja Luka - Teslic - Doboj. To je jednostavno tako
ili tz sarajevo..
Nema ovo neke velike veze sa nacionalizom koji vam je k. Ne sjecam se da ste isto pricali kad su Manijaci upali u Mostar i razbili pub Ultrasa? Ili sto se svaki dan biju Manijaci i Horde ? Koliko je belaja bilo na relaciji Sarajevo - Tuzla - Zenica ? Zar se niste navikli da su ovo neke nove navijacke furke i ne bitno je koja si nacija i vjera ako navijas za pogresan klub.
ne daj boze da su igraci svinjskog napadnuto...kolinda bi odmah optuzila bosnjake za terorizam..ili mozda komunjare i jugonostalgicare
ili islamisticke dzihadsko-komunisticke jugosnostalgičare?
@zlatnakasika00 De ne seri više bogati. Dosadan si
E sada zamislite kakav bi vam zivot bio da su ustase vecinski dio kao Bosnjaci , kada "ugrozeni" ovako se ponasaju ... Samo zamislite , pa ti daj Bakire da te Covic prci .
@zero.cool znaci ti sa sigurnošću znaš tko je prekinuo utakmicu između nekakvih retarda na terenu?
@MostarskoSunce ma garant su huligani Brondby Kopenhagena xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da li se kolindica oglasila povodom divljanja iranaca????
poturice na aparatima
@antemurale a mama ti na ćuni poturice
Tuga je ovo šta se Veležu radi
@asterix773 malo je koliko zaslužuju.
Jadni su roditelji sa ovakvom djecom,skole sa ovakvim ucenicima,komsije sa ovakvim komsijama,religije sa ovakvim samozvanim vjernicima,stranke sa ovakvim pristalicama,jadna je i vlast koja dopusta i gleda ovu opasnost i sramotu.Zar ovakvi nemaju pametnijeg posla u 13 ili 14 sati dana vec demonstrirati nasilje.Ma ciji bili i odakle god bili tkzv.navijaci a uistinu huligani i kriminalci morali bi zakonski odgovarati,oni a posebno njihovi logisticari ,huskatori tj. nalogodavci.
Malo je gutavo komentarisati, ali stvar je u tome što se sve više u policiju zapošljavaju a sve više se kamere ugrađuju i neki fiksni radari da policija ne radi, tu se ošteti budžet za par milijuna maraka i to je cilj, da se kažnjavaju građani koje je kamera uhvatila a da policija ne radi ništa
U BIH treba na jednog građanina ili gradžanina-po jedan policajac.