Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova prica vise govori o ManU, nego o igracu. Opet propustaju ligu sampiona.
njegove 3 minute bi rijesilo najveci dio mojih problema...
Sjedeci na klupi bake i ostala banda izadzu tu negdje haman ha ko Sancez!!
gospodin cak veci od baketa dode i kompanije
On je preskupi Murinjov promašaj. Insistirao je na njegovom dovođenju iako je u Arsenalu bio u lošoj formi. Kao da je zaboravio igrati.
Sanchez ima pravo i s biroa 6 mjeseci 3 ipo joje.
Sedmicno 1,129,096.20KM......Kaze sine uci skolu,ostavi tu loptu
skola je najveca podvala covjecanstvu, masovno kreiranje jeftine radne snage i poslusnih robota gdje te od malena uce da se ne smijes suprotstaviti autoritetu i gdje te uce da si samo jedan kotacic u masineriji bogatih...
@nexxy, koliko je takvih kojima toliko placaju sine? A koliko je gladnih sto ni u skolu ne mogu? Hajde sine razmisli malo.