Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira ko od njih uzme titulu biti ce zasluzeno ,a biti ce i neka vrsta nepravde prema onome ko ne uspije.Stvar je samo u tome kome je ko od ova dra kluba drazi.Ja bih licno volio vidjeti da Liverpool osvoji Premiership.
We are believers! Come on Brighton!🙌
Kako nije bitno ostalo? Arsenal i Mancester U. se bore za poziciju broj 5 koja vodi u LP jer iduce sezone ide 5 timova iz Engleske
Danas brighton hvata x, a liverpool pobjedjuje...
Onaj ritam igre protiv barce je pokazao da igraju trenutno najbolji i najljepsi nogomet na svijetu Stoga su zasluzili osvojit champions league i premier league..
kako nije bitno nista vise, Manu ako pobojedi a Arsenal kiksa i Chealse osvoji Europa ligu Manu ide kao 5. u champions ligu
Let’s go Brighton!!!